Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Korisno

Otkrila jednostavan način za čišćenje stakla: Jeftino je i gotovi ste za par minuta

shutterstock
06.05.2020.
u 07:00

Kućanski poslovi moraju se svakodnevno obavljati kako bi kuća bila čista i uredna, ali si posao možete olakšati raznim trikovima i savjetima.

Održavanje kućanstva težak je posao, pogotovo kada nemate dovoljno vremena za svakodnevno čišćenje. Stoga se na društvenim mrežama svakodnevno pojavljuju razni trikovi koji smanjuju vrijeme čišćenja, a ostavljaju odlične rezultate. Jedna žena podijelila je kako ona svoja stakla očisti do savršenstva, bez kupovine raznih sredstava, prenosi mirror.co.uk.

Možete napraviti i kruh po hit recpetu Zagrepčanke koji svakome uspije: 

Jedna žena objavila je svoj video u Facebook grupi Mrs. Hinch Made Me Do It, u kojem je objasnila kako ona ne troši novac za skupa sredstva za čišćenje stakla, već koristi ono što već ima u svojem kućanstvu, toplu vodu, sredstvo za pranje suđa i omekšivač rublja.

Sve što napravi jest da jednu posudu napuni toplom vodom te u nju umiješa sredstvo za pranje suđa i omekšivač. Zatim uzme krpu i tom mješavinom očisti prozore, bez puno napora i truda. Nakon toga još prijeđe peračem prozora kako bi se riješila ostatka vode i to je sve. Istu tehniku koristi i za pranje plastike oko prozora.

“Ovo sam napravila s unutarnje i vanjske svih prozora na kući u samo 40 minuta. I možete vidjeti da je stvarno odlično. Bez sredstva za čišćenje prozora, bez mrlja, samo odraz u staklima”, napisala je na svojoj objavi. Korisnici društvenih mreža brzo su potvrdili njezin jednostavni trik te otkrili kako zaista funkcionira, čak i na drugim površinama, poput tuševa i vrata tuševa.

Pogledajte koliko muškaraca u Hrvatskoj svakodnevno obavlja kućanske poslove:

Komentara 2

TU
turbolet
09:02 06.05.2020.

Već dugo doživio ovakvu domišljatost !

IV
ivica.vranjic
08:12 06.05.2020.

Vrhunski izum! A zube pere vjerovatno u perilici rublja zbog izuzetne bjeline!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije