Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
osveta

Otkrila da ju vara pa iskoristila proslavu svog rođendana da ga ponizi

Prevarena
Twitter screenshot
19.12.2018.
u 19:13

Video je objavila na Twitteru, a u kratko vrijeme pogledan je više od 93 milijuna puta

Proslava rođendana jedne 22- godišnje djevojke iz Texasa postala je hit na Twitteru.

Osim njenih prijatelja, na proslavi je bio, kako se i očekuje, i njen dečko. No ono što nitko nije očekivao jest da je Tiana Perea odlučila na svojoj proslavi razotkriti svog dečka pred svima. Ranije je otkrila kako on održava vezu s nekom drugom djevojkom te je čekala najbolji trenutak da završi odnos koji je s njim imala.

Na Twitteru je objavila video svoje proslave, ali i govora koji je uz zdravicu trebao biti samo zahvala okupljenima. S čašama u ruci, prijatelji su slušali Tianu koja je u jednom trenutku rekla kako je zahvalna što joj je njen dečko pokazao da zaslužuje bolje. I dok su svi u čudu gledali u nju, ona je nastavila razotkrivati svog dečka pred svima. Rekla je kako su svi znali da je htio imati seksualni odnos s drugom djevojkom, prisutnima je rekla i kako je fotografiju koju je poslao njoj poslao i toj drugoj i javno obznanila kako je njihova veza gotova. 

 

Video je objavila na Twitteru, a u kratko vrijeme pogledan je više od 93 milijuna puta, ostavljeno je preko 4,000 komentara, podijeljen je preko 58,000 puta čime je sramota bivšeg dečka Tiane Pereee, još i veća. 

Pogledajte i video Dječak dobio najbolji poklon za Božić

 

Ključne riječi

Komentara 8

GI
Gips
22:32 19.12.2018.

Ja sam u onih 7,4 milijarde koji to nije, a ni neće pogledat

Avatar patkovic
patkovic
23:34 19.12.2018.

izvještačeni su i jadni , vljda zbog stresa od dugova

Avatar Đoni_bravo
Đoni_bravo
21:43 19.12.2018.

hoće li sada dok ima 5 minuta slave također objaviti video u kojem guta DNK bivšeg ili sadašnjeg dečka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije