Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odličan trik

Otkrila da postoji ispravan način korištenja posuda za sol i papar pa šokirala mnoge: 'Nevjerojatno!'

TikTok
08.03.2021.
u 13:29

Njezin video pregledan je više od milijun puta, a mnogi su ostali u nevjerici zbog ovog saznanja

Na društvenim mrežama često se dijele razni trikovi koji otkrivaju da određene stvari radimo pogrešno. Tako je jedna žena na TikTok-u otkrila da postoji pravilan način korištenja posuda za sol i papar te šokirala mnoge, kako piše Mirror.

Posudice za sol i papar često na dnu stakla imaju hrapave rubove koji nisu samo za ukras. Naime, ti rubovi služe za lakše dobivanje soli i papra bez tresenja i muke. 

U svom videu ova korisnica pokazuje da bi se jedna posuda trebala držati naopako, a drugom prelaziti preko rubova na dnu staklenke. Tako začini lakše padaju iz posude na jelo, a vi se ne morate mučiti.

@cody.93

How old were you when you learned the proper way to use a salt and pepper shaker? #chef #crazy #learnontiktok #lifehacks #fyp #foryou #foryoupage

♬ original sound - Cody

– Ovi rubovi napravljeni su kako bi spriječili kondenzaciju i klizanje posuda po stolu, ali ovaj trik još jedan je bonus – objasnila je. 

Njezin video pregledan je više od milijun puta, a mnogi su ostali u nevjerici zbog ovog saznanja. Jedan korisnik se pitao zašto dizajniraju ove stvari, a ne kažu nam da postoje ili kako ih koristiti, dok je jedna korisnica samo komentirala: "Molim? Zašto ovo nisam znala?"

Genijalan razlog da u perilicu rublja ubacite – crni papar:

1/6
Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Čaruga
Čaruga
16:24 08.03.2021.

Kako postati pravi novinar? Pa download instagram, tiktok, facebook, youtube i samo share na nekom portalu koji te plaća za to.

MO
montello
18:19 08.03.2021.

aha odlično

CA
cavecanem
17:47 08.03.2021.

Ahahaha. Čestitke filozofskom i političkim znanostima ...... nije lako biti novinar danas.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije