Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prava detektivka

Otkrila da je dečko vara zbog sitnog detalja na fotografiji koju joj je poslao: 'Žene sve vide'

TikTok
03.08.2021.
u 12:30

Isprva nije puno razmišljala o fotografiji koju je poslao, ali kada ju je malo bolje pogledala, shvatila je da nije sam.

Kada tek krenete izlaziti s nekim tko vam se zaista sviđa, često s njima dijelite svaki detalj svoga dana. Stoga, kada je TikTok korisnici Kayli, njezin novi dečko poslao fotografiju svoje večere, nije se puno zamarala što je na njoj, već joj je bilo simpatično kako joj pokazuje što priprema.

Međutim, nakon što je bolje proučila fotografiju, bila je uvjerena da je pronašla dokaz da se njezin dečko viđa s nekim drugim. Sve je podijelila na TikToku te izazvala druge korisnike da pokušaju uočiti znak varanja, kako prenosi The Sun.

Na fotografiji se, iznad štednjaka, nalazila crna reflektirajuća ploča, a upravo na njoj mogao se vidjeti jedan detalj koji je Kaylu razljutio.

Foto: TikTok

Kad je zumirala odraz, Kayla je ugledala ženu koja drži mobitel. Također je primijetila da je žena nosila Appleov sat od ružičastog zlata, da na sebi ima narukvice i prsten te da su joj nokti nalakirani bijelim lakom... Nije bilo teško za shvatiti da to nije njezin partner. Nakon što ga je pitala kome kuha tu večeru, on joj je samo odgovorio: “To si trebala biti ti.”

Ella Dvornik objavila novu fotku supruga Charlesa, ljudi ne prestaju komentirati koliko se promijenio: 'Pomladio se'

1/14

Foto: TikTok

Njezin video brzo je postao viralan te prikupio više od 820 tisuća pregleda, a mnogi su ostalo oduševljeni njezinim detektivskim vještinama. “Zar muškarci ne znaju da žene sve saznaju?”, pitala se jedna korisnica, dok se druga našalila: “Loš znak je što kuha večeru u 22 sata.”

@kayla_paeth

Gots to do better my guy lmao ##fyp

♬ what the fuck was that - hatecrimer666
 
Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
18:40 03.08.2021.

Sitnica odlucila

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije