Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zvjezdani savjeti

Otkrijte pet trikova Kim Kardashian za odijevanje žena s oblinama

kim (1)
Pixsell
15.05.2011.
u 11:25

Iako nije mršavica, američka starleta zna kako vladati crvenim tepihom. Ne trebate biti supermodel da biste izgledali poput milijun dolara. Što nam Kim savjetuje?

1. Nađite dobrog krojača

Kim kaže: Sve što nosite treba dobro odgovarati proporcijama vašeg tijela i za to ćete vjerojatno trebati krojača, koji će preraditi odjeću iz trgovina ili vam sašiti nešto po mjeri. Katkad veliku razliku čini samo skraćivanje ruba haljne za nekoliko centimetara.

2. Istaknite struk

Kim kaže: Pokažite svoj uski struk! Nošenje remena izbrusit će vaš styling. Obožavam nekoliko vintage komada, jedinstveni su, a vrlo prihvatljivih cijena za svaki džep. 

3. Izbjegavajte prevelike topove i haljine

Kim kaže: Znam da dobro izgledaju na Nicole Richie i ženama slične građe, ali preveliki topovi i haljine ne izgledaju dobro na tijelu koje ima obline. Mogu od vas vizualno učiniti trudnom ili čak neurednoga izgleda. Radije isprobajte maksi haljinu. 

4. Prihvatite svoje tijelo

Kim kaže: Svaka žena od konfekcijskog broja 34 do 48 trebala bi imati neki odjevni predmet poput Spanxa! Čvrsti elastin koji obuzdava obline i stvara lijep i čvrst oblik tijela, odličan je izbor za sve bujnije žene, a dobro stoji i mršavicama. I odlično je što se u njima ne vidi rub donjeg rublja. 

5. Volite svoje obline

Kim kaže: Budite samouvjerene i ponosne na svoje tijelo, to je jako seksi. Volim pokazivati svoje obline, a danas ima mnogo dizajnera, poput Antonija Berardija, Preen, Altuzzare i drugih, koji razumiju potrebe žene s oblinama. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije