Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rastužena žena

'Otkad je saznao da možda ima kćer, muž zapostavlja mene i sinove'

Getty Images
20.10.2019.
u 20:31

Otkako mu je u život ušla kćer počeo je zanemarivati nju i sinove.

- Djevojka je na Facebooku poslala poruku mojem suprugu i rekla mu kako je on njezin biološki otac. On se ne sjeća njene majke, ali djevojka izgleda kao njegova kopija - napisala je rastužena žena te dodala kako sada čekaju rezultate DNK testiranja.  Ona se boji kako bi joj ovo moglo razoriti obitelj, a priznaje i kako je osjećala jaku ljubomoru. 

- Ja sam njegova druga žena, a on već ima dva sina koji imaju 14 i 16 godina i žive s nama - napisala je žena koja se obratila savjetnici portala The Sun, Deidre. 

Suprug joj smatra kako bi  mu trebala pružati veću podršku, a ona se bori s tim da ga mora dijeliti s još jednom osobom. 

- Toliko je zauzet sa svojom davno izgubljenom kćeri da mene i sinove potpuno zanemaruje - kazala je. Savjetnica joj je preporučila da sjednu i ozbiljno porazgovaraju kao odrasle osobe što i jesu. 

- Reci mu da mu sinovi trebaju redovitu pažnju, a on bi im trebao pomoći da upoznaju svoju polusestru kako bi vidjeli da ona ne predstavlja prijetnju. Brinite se o djevojci i ne zaboravite, ona je odrasla bez oca - završila je. 

Ljubavne savjete ne morate tražiti kod Deidre, mi smo ih za vas pronašli na placu.


 

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
20:49 20.10.2019.

Konačno Deidre! Vikend bez Deidre ravan je "stravi"!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije