Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 90
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije mogla vjerovati

Otišla kod nove frizerke i odmah požalila: Upropastila joj kosu pa tvrdila da tako treba izgledati!

shutterstock
11.05.2021.
u 12:30

U opisu videa rekla je kako joj je frizuru radila profesionalna frizerka koja je tvrdila da je već radila balayage tehniku.

Mnogi su nakon karantene i zatvaranja brojnih djelatnosti jedva čekali otići u svoj najdraži frizerski salon, dok su neki htjeli isprobati nove frizere i frizure. Jedna žena tako je otišla kod nove frizerke te tražila suptilne plave pramenove i balayage, ali brzo je požalila, kako piše Mirror.

Brenda je podijelila video u kojem je pokazala fotografiju frizure koju je htjela te frizuru koju je dobila. Umjesto lijepe i zanosne frizure, dobila je plavu boju s izraženim korijenima koja uopće nije izgledala kao tražena frizura.

Foto: TikTok

Platila je gotovo 600 kuna za frizuru: Izgleda kao da su ti kosu rezali vilicom i nožem!

1/3

U opisu videa rekla je kako joj je frizuru radila profesionalna frizerka koja je tvrdila da je već radila balayage tehniku, dodajući da se nakon frizera žalila i tražila povrat novca te da je prijavila frizerku koja je napravila grešku.

Foto: TikTok

- Zaista nisam mogla vjerovati da misli da je ovo u redu. Rekla mi je da sam joj trebala dopustiti da popravi svoju grešku. I da onda završim ćelava? Ne, hvala - ispričala je u videu te dodala kako je otišla kod druge frizerke da joj popravi kosu.

Na kraju je morala odrezati nekoliko centimetara kose jer je bila previše oštećena izbjeljivačem.

Njezin video brzo je postao viralan na društvenim mrežama, a mnogi su ostali šokirani stanjem kose. - Činjenica je da je frizerka zapravo rekla da zna raditi balayage, to me pogađa. Ako ne znate kako, nemojte nuditi uslugu - samo je jedan od mnogobrojnih komentara.

@btrevy16

yes this was done at a salon, no this was not her first “balayage.” Yes I got my money back and reported her. ##hairfail @bradmondonyc

♬ original sound - Madeline
 

Komentara 1

Avatar LuckyLeprechaun
LuckyLeprechaun
13:52 11.05.2021.

Šta?! Baba jaga frizura?! 😲 o maj goooššš 🤣🤣🤣🤣🤣 hoće dan žalosti?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije