Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljudi im vjerovali

Otac zajedno s tri sina prodavao izbjeljivač kao lijek za koronavirus, policija ih uhitila

Mark Grenon/Facebook
27.04.2021.
u 11:30

Prema službenoj izjavi, navodno su muškarci prodali 'desetke tisuća boca MMS-a širom zemlje' i tako zaradili oko milijun dolara.

 Mark Grenon, 62-godišnji otac i tri sina Jonathan (34), Joseph (32) i Jordan (26) optuženi su za prijevaru jer su proizvodili, promovirali i prodavali proizvod koji su nazvali Miracle Mineral Solution, odnosno MMS, pod opisom da je to lijek za COVID-19. 

Zapravo se radi o kemijskoj otopini koja sadrži vodu i izbjeljivač za koju oni tvrde da, osim korone, može izliječiti rak, HIV, AIDS, Parkinsonovu bolest i Alzheimer.

Foto: Mark Grenon/Facebook

Izašli su prvi rezultati istraživanja DNK djece čiji roditelji su bili izloženi černobilskoj katastrofi:

Foto: Mark Grenon/Facebook

Food and Drug Administration (FDA) je upozorila ljude da ne piju takozvano 'čudo' jer može doći do povraćanja, proljeva, mučnine i dehidracije. "FDA je primila izvještaje o potrošačima koji su patili od jakog povraćanja, teškog proljeva, po život opasnog niskog krvnog tlaka uzrokovanog dehidracijom i akutnog zatajenja jetre nakon pijenja ovih proizvoda", stoji u priopćenju.

Prema službenoj izjavi, navodno su muškarci prodali 'desetke tisuća boca MMS-a širom zemlje' i tako zaradili oko milijun dolara.

Kako prenosi LADbible, nadbiskupu s Floride, kao i njegovim sinovima, prijeti doživotni zatvor.

AstraZeneca odbacila optužbe nakon tužbe EK: Postupali smo prema Sporazumu

1/2
Ključne riječi

Komentara 1

DR
Drx
11:42 27.04.2021.

Da su bili registrirani kao pharma kompanija to bi bilo ok. Samo pharma kompanije smiju prodavati otrov. Ovak u čuzu. Jbg

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije