Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
traži im djevojke

Otac potajno traži djevojke sinovima: Dolazimo u vašu zemlju i imam tri zgodna sina...

NZ HERALD
20.12.2018.
u 20:30

Otac trojice sinova otkrio je kako nikada prije ništa slično nije uradio, ali da se nada da će ovako njihovi sinovi zaista upoznati nekoga za dugu i ozbiljnu vezu.

Roditelji imaju posebnu sposobnost sramotiti svoju djecu čak i sa svojim najboljim namjerama. I u odrasloj dobi.

Tri brata iz SAD-a našli su se u situaciji da će ih dočekati iznenađenje kada idući tjedan slete u Novi Zeland, gdje idu na odmor. Njihov otac Neil, naime, odlučio im je pronaći djevojke u toj zemlji dok su oni na godišnjem odmoru te je u tu svrhu platio objavu oglasa u tamošnjim novinama, NZ Herald. 

Njegova objava brzo je postala hit. 

Pogledajte i galeriju Vojvotkinji nedostaju društvene mreže

1/2

"Pozdrav, roditelji, Mi smo obitelj iz SAD-a i dolazimo u posjet vašoj predivnoj zemlji. Moja žena i ja imamo predivna tri sina, zgodna, sposobna, uspješna, slobodna i u dobi od 28 do 32 godine. Ne očekujemo ništa, ali nadamo se da ćemo imati priliku predstaviti naše sinove vašim kćerima. Da, sramotimo ih, ali iskreno, nalazimo neko zadovoljstvo u tome. "

Otac trojice sinova otkrio je kako nikada prije ništa slično nije uradio, ali da se nada da će ovako njihovi sinovi zaista upoznati nekoga za dugu i ozbiljnu vezu. Napomenuo je i da njihovi sinovi ne znaju ništa o ovome i o oglasu koji je objavio. 

Kako je u oglasio naveo svoju e-mail adresu, otac je primio više od 200 mailova otkada je objavio oglas, a na svaki je detaljno odgovorio zainteresiranim djevojkama s informacijama o njegovim sinovima. 

Rekao je i da još razmišlja kada će sinovima otkriti što je napravio, prije puta ili po dolasku u Novi Zeland gdje će boraviti do 7. siječnja.

"Bit će u šoku i ljuti, ali sigurno će se smijati svemu tome", uvjeren je Neil. Imamo odličan odnos i često se šalimo na naš način, pomalo neobičan i oni će to razumijeti. 

Pogledajte i video Bikini ples u zrakoplovu

Komentara 1

AU
austrougarskigeneral
16:48 20.12.2018.

haha zalosno kad mu roditelj trazi curu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije