Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predani otac

Otac (35) spavao pred bolnicom 25 dana čekajući da mu maleni sin ozdravi!

Michael Walsh
18.12.2019.
u 11:14

Ovaj predani otac otkrio je da je spavao na ulici ispred bolnice samo kako bi bio blizu svog djeteta koji se borio s srčanim problemima.

Michael Walsh (35) živio je dvadeset i pet dana u šatoru u Queens Square Gardenu u Londonu gdje je njegov sin Liam bio u bolnici. Liam je rođen sa samo 700 grama, a srce mu je naraslo samo 20 posto. Prvih sedam mjeseci života proveo je u bolnici, prenosi unilad.co.uk.

Hrabri dječak je preživio sedam operacija i prestanak kucanja srca na čak 43 minute. Michael kaže: "Bolnica mi je ponudila da budem u kući blizu bolnice s ostalim roditeljima pacijenata, ali nisam bio u stanju. Morao sam biti što bliže sinu, pa sam uzeo šator i spavao pred bolnicom. To je trajalo nekih 25 dana."

Foto: Michael Walsh

Svakog jutra Michael bi kupio doručak za sve koji su također spavali na ulici prije nego bi otišao vidjeti sina koji sada ima 18 mjeseci i bolje je neko ikad.

Foto: Michael Walsh

Nakon što je doveo sina kući, Michael čiji su mlađi braća blizanci profesionalni boksači, i sam je ušao u ring kako bi skupio novac za bolnicu gdje se Liam liječio. "Ne mogu riječima opisati što je ta bolnica sve učinila za mene. Jedan period Liam je imao rupu u prsima i mogao sam vidjeti pluća i lupanje srca. Nitko nije napravio ništa ljepše za mene od brige da moj sin preživi nakon toga."

Foto: Michael Walsh

U ponedjeljak, 16. prosinca Michael je pobjedio u prvoj boksačkoj borbi u četiri godine. Do sada je skupio 3342 tisuće funti (30 315 kuna), a cilj mu je 5000 funti (45 355 kuna).

"Liam je najhrabriji i najsretniji dječak kojeg znam.", rekao je Michael.

Foto: Michael Walsh

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije