Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 194
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slasno Valentinovo

Osvojite večeru u hotelu Sheraton Zagreb

Hotel Sheraton Zagreb
Foto: Promo
1/5
12.02.2019.
u 11:50

Tri najkreativnija odgovora nagrađujemo večerom za dvoje u restoranu "Kralj Tomislav", i to na najromantičniji dan u godini

Pripremili ste poklon i lijepo ga zapakirali, ali ne znate kamo svoju bolju polovicu odvesti na večeru?

Ne brinite se jer Večernji tri najkreativnija odgovora nagrađuje večerom za dvije osobe, i to u cijenjenom restoranu "Kralj Tomislav"!

Dobitnici će moći uživati u jedinstvenom gastronomskom iskustvu u ugodnom okuženju, degustirajući najbolje hrvatske recepte inspirirane uzbudljivom povijesti te različitostima hrvatskih regija. Kulinarski tim restorana "Kralj Tomislav" uvijek nastoji pažljivo prikupljati najbolje originalne recepte svih pet regija Hrvatske te ih pripremati na moderan način, poštujući duh pojedine regije, svaku namirnicu i recept.

Naglasak je na svježim sezonskim namirnicama i inovativnim menuima, a onaj za Valentinovo nije ništa drugačiji.

Tako će dobitnike naše nagrade za hladno predjelo čekati Romeove ruže od mariniranog lososa, a za toplo predjelo ravioli punjeni kremom od zeca i kandiranim višnjama. Za glavno jelo moći će birati između goveđih medaljona u umaku od prošeka i nara s mladim povrćem kuhanim na pari od pjenušca ili filea divljeg brancina. Večeru će završiti Julijinom čokoladnom tortom s malinama.

Sve što je potrebno da biste osvojili večeru za Valentinovo sebi i svojoj boljoj polovici jest odgovoriti na naše pitanje u obrascu. Dobitnike ćemo objaviti u srijedu u 12 sati.

Sretno!

Za više informacija molimo kontaktirajte + 385 1 4599 114 ili gastronomy@sheratonzagreb.com ili sheraton.zagreb@sheratonzagreb.com

Sretni dobitnici su:
Ivanka Golemac
Hrvoje Jerbić
Robert Pavković

Čestitamo!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije