Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Od ponedjeljka uz Večernji list

Osvojite krstarenje za dvije osobe po Mediteranu!

S Večernjim na krstarenje
Foto: Promo
29.09.2017.
u 16:05

Večernji list i Svijet krstarenja daruju vam „all inclusive“ paket za dvije osobe

U ponedjeljak 2. listopada Večernji list i Svijet krstarenja pripremili su novu nagradnu igru. Svi čitatelji koji skupe 3 kupona od ponedjeljka do četvrta, bit će u prilici osvojiti ekskluzivno krstarenje u trajanju sedam dana (od 7. siječnja do 14. siječnja 2018.).

Krstarenje obuhvaća ukrcaj u Genovi i kružno putovanje preko Rima, Palerma, La Vallette, Barcelone, Marseillea s povratkom u Genovu 14.1.

Nagrada uključuje All Inclusive paket:

.    Dvokrevetna kabina s lučkim taksama
.    Transfer iz Zagreb - Genova - Zagreb (za 2 osobe)
.    Paket pića All Inclusive (2 osobe)
.    Napojnice (2 osobe)

Putuje se najnovijim brodom MSC Meraviglia što znači „čudo“. Brod za sva godišnja doba, dizajniran prema snovima! Brod ima novi raspored unutarnjih i vanjskih područja, te mu odgovara svaka sezona. MSC Meraviglia je kombinacija najnovije tehnologije, ljubavi prema moru, dizajna, udobnosti i praktičnosti. To je brod koji će zadiviti svoje putnike. Brojni zabavni sadržaji, zabavni i vodeni park, panoramska područja od kojih zastaje dah, te dvije natkrivene šetnice. Tehnički podaci MSC Meraviglia: bruto tona 167.600 t, broj kabina 2.244, kapacitet putnika 5.714 . Duljina broda 315,83 m, širina 43 m, a visina broda 65 m. Otkrijte među prvima MSC Meravigliu!

NOVOSTI NA NOVOM BRODU FLOTE MSC:

• Eksluzivno partnerstvo sa Cirque du Soleil
Dva puta tijekom večeri, šest dana tjedno, putnici na brodu MSC Meraviglia imaju jedinstvenu mogućnost pogledati dvije orginalne predstave Cirque du Soleila, svjetske akrobatske senzacije, te istodobno uživati u slasnom zalogaju kulinarskih majstora. Carousel Lounge bar je prepun tehnoloških inovacija, zabave i slasnih delicija u skladu sa željama Cirque du Soleila. Ovaj jedinstven prostor prostire se na 1000 m2 i može ugostiti 450 posjetitelja, uključujući 120 putnika željnih zabave i ukusne hrane.

• Polar Aquapark
Jedinstveni vodeni park na moru, koji uključuje tri tobogana, ‘Himalayan Bridge’ i pregršt bazena, sadržaja i aktivnosti za sve uzraste.

• Attic klub
Zaplešite s prijateljima, uživajte u noćnom provodu ili jednostavno se opustite na glavnom podiju u sitne noćne sate u stilski uređenom noćnom klubu.

• F1 simulator
Za mlade zaljubljenike Formule 1, dva prava virtualna bolida, jedan do drugog.

• Baby klub
Djeca od 1-3 godine mogu uživati u aktivnostima i igrama osmišljenim u suradnji sa Chiccom.

• Mini i Juniors klub
Djeca od 3-11 godina mogu sudjelovati u mnoštvu igara i aktivnosti u suradnji s LEGOM®. LEGO® kockice i oprema dostupna je u našem Mini i Junior klubu. Štoviše, svako krstarenje uključuje poseban događaj, 'LEGO® Doživljaj na brodu': cjelodnevnu obiteljsku LEGO zabavu.

• Klub za tinejdžere
MSC Meraviglia nudi dva kluba za tinejdžere, jedan za djecu od 12-14 godina a drugi za djecu od 15-17 godina. Dodatno, dječja područja za igru, kino, igraonica ili diskoteka, na raspolaganju su cijeli dan kako bi zabava potrajala

Više informacija o brodu.

Vidjeli ste koja vas „čuda“ čekaju na ovom krstarenju, stoga od ponedjeljka Večernjak u ruke, kupone izrežite i poašljite na adresu:

Večernji list d.o.o.
„Za nagradnu igru – «S Večernjim na krstarenje»
p.p. 933
10001 Zagreb

Detalje cijelog putovanja potražite OVDJE 

Igrajte se s nama. Sretno!

 

Sretna dobitnica je:

Lidija Omanović (Zagreb)

Čestitamo!

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije