Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobitnici

CD Najljepše ljubavne pjesme osvojili su...

Najljepše ljubavne pjesme
Foto: PR FOTO
13.02.2014.
u 09:46

U prodaji najbolji poklon za Valentinovo: Najljepše ljubavne pjesme u izdanju Croatia Rescordsa

Od 7. veljače je u prodaji najbolji poklon za Valentinovo, posebna glazbena kompilacija "Najljepše ljubavne pjesme - Valentinovo". Na kompilaciji se nalazi 20 prekrasnih ljubavnih pjesama koje će se sigurno svidjeti vama i vašim najdražima.

Na kompilaciji pronađite hitove kao što su "Cirkus" Jelene Rozge, "Zorica" Mejaša, "Da si moj" Severine, "Sokole" Dražena Zečića, "Duše nemaš da me na njoj nosiš" Magazina, "Sad kada došla si" Bosutskih bećara i klape Cambi, "Malo mi je jedan život s tobom" Miše Kovača, "Zbog jedne divne crne žene" Kiće Slabinca i mnoge druge sjajne izvođače kao što su Mladen Grdović i klapa Puntamika, Ivana Kovač, Mate Bulić i Maja Šuput, Jasmin Stavros, Danijela Martinović, Ivan Mikulić, Kumovi, Leteći odred i Željko Bebek, Vuco, Neda Ukraden, Jasna Zlokić, Kas i Neno Belan i klapa sv. Florijan.

Ova kompilacija je idealan poklon za sve zaljubljene. Sjajnu kompilaciju kupite po cijeni od 49 kuna u svim trgovinama Croatia Recordsa te shop.crorec.hr, iTunes, Amazonu te preslušajte na Deezeru.

Za sve posjetitelje portala pripremili smo 10 CD-a s najljepšim ljubavnim pjesmama. Sudjelujte u natječaju do petka 14. veljače u podne jer svakog dvadesetog prijavljenog nagrađujemo.

Sretni dobitnici su:
Rozita Travčić
Jelena Kovačević
Adriana Vukelja
Iva Talaja
Davor Đurinić
Mario Grabar
Anita Carević
Sanja Borovac
Antonija Jeger
Matea Tkalčević
Dobitnici će o načinu preuzimanja nagrade biti obaviješteni mailom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije