Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Budi lijepa

Osvoji popust na tretman UltraShape Contourom, koji topi celulit i oblikuje vaše tijelo

30.06.2020.
u 13:29

Bez anestezije, pacijentima se nakon tretmana smanjuje obujam od četiri do čak deset centimetara nakon samo dva tretmana. UltraShape tretman pruža sigurnu i učinkovitu opciju za smanjenje masti, čak i kod tvrdoglavih lokaliziranih neželjenih masnih naslaga

Nijedna žena na svom tijelu ne voli vidjeti masne naslage, posebno ljeti, kad se trudimo biti u top formi da bismo zablistale na plaži. Mag. physioth. Žana Barjaktarević, vlasnica zagrebačkog medicinsko kozmetičkoc centra Lora Derm i predvodnica njihova stručna tima, jedna je od top domaćih medicinskih kozmetologa, a za idealno tijelo ljeti Žana savjetuje neinvazivni tretman aparatom UltraShape Contour. Taj je tretman idealan za žene, ali I muškarce koji se tvrdokornih maslnih naslaga nisu uspjeli riješiti vježbanjem ni rigoroznim dijetama.

UltraShape Contour i V3 je super rješenje za neinvazivno oblikovanje tijela. Taj aparat koristi Vertical Dynamic Focus (VDF) pulsni (netermalni) fokusirani ultrazvuk kako bi se trenutačno i trajno uništile masne stanice dajući neinvazivno rješenje za smanjenje lokaliziranih masnih naslaga i obujma tijela bez perioda ležanja. Riječ je prvom klinički dokazanom neinvazivnom rješenju koje daje mjerljive, dugotrajne rezultate oblikovanja tijela bez potrebe za tretmanima održavanja. UltraShape sistem se pokazao sigurnim i učinkovitim u kontroliranim istraživanjima i brojnim drugim objavljenim neovisnim kliničkim studijama.

Bez anestezije, pacijentima se nakon tretmana smanjuje obujam od četiri do čak deset centimetara nakon samo dva tretmana. UltraShape tretman pruža sigurnu i učinkovitu opciju za smanjenje masti, čak i kod tvrdoglavih lokaliziranih neželjenih masnih naslaga. Žene i muškarci su iskusili dugotrajne rezultate u području trbuha, bokova i bedara. Dokazani pulsni (netermalni) fokusirani ultrazvuk za trenutačno, selektivno i trajno uništenje masnih stanica odličan je u borbi protiv celulita.

- Svakako savjetujem da se uz bilo koji od tretmana kombinira i ručna masaža kako bi rezultati bili što bolji i klijentice zadovoljnije. Dakako, zdrava prehrana, puno tekućine i fizička aktivnost su obavezni kako bi tijelo bilo zdravo i automatski se lakše borilo protiv celulita zaključila je Žana Barjaktarević.

Žiri Večernjeg lista i zagrebačkog Lora Derm centra za estetiku lica i tijela nagradilo je pet najkreativnijih čitateljica s 200 kuna popusta na tretman UltraShape Contourom, a one su: Željka Perko, Mirta Vranko, Ivana Derniković, Valentina Mihoković i Vedrana Crnković. Zahvaljujemo našim dragim čitateljicama na sudjelovanju u našem kreativnom nagradnom natječaju.

Sadržaj nastao u suradnji s Lora Dermom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije