Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iskreno otkrio

'Osvećujem se supruzi tako što spavam s njezinom prijateljicom'

shutterstock
13.10.2021.
u 20:39

Saznao je da je njegova supruga imala aferu koja je trajala mjesecima pa je odlučio napraviti istu stvar

- Imam strastvenu aferu s policajkom, koja je prijateljica moje supruge. I ne osjećam ni trunku grižnje savjesti jer me supruga prošle godine prva prevarila. Zajedno smo 12 godina i imamo desetogodišnjeg sina, ali njezina afera uništila je sve - napisao je jedan muškarac za The Sun.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne!

1/7

Jednom dok je koristio njezin mobitel, stigla je poruka od njezinog ljubavnika te je on saznao za aferu koja je trajala već mjesecima. Nije znao kako da se suoči sa suprugom pa kada je sreo njezinu prijateljicu koja je uvijek očijukala s njim, nije se više suzdržavao. Uživa imati aferu s njom te osjeća kao da će se tako osvetiti supruzi, ali ne zna kako joj to otkriti.

- Vaša supruga vas je prevarila, ali dvije greške ne čine stvari ispravnima. Usred cijelog ovog kaosa, tu je vaš sin, kojem dugujete pokušati riješiti probleme. Recite ljubavnici  da se morate usredotočiti na brak. Pronađite miran trenutak da svojoj ženi kažete da nešto ne štima između vas i htjeli biste razgovarati o tome kako najbolje možete poboljšati svoj odnos - odgovorila mu je Deidre.

Najčešće pogreške koje radite pri kuhanju kave, a uništavaju joj okus!

Ključne riječi

Komentara 2

MO
montello
15:20 14.10.2021.

budi s njom

TR
trabant7
07:35 14.10.2021.

Dobra Deidre, šta je sa suprugom, ona može dalje, obadvoje za bacit.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije