Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije mogla vjerovati

Osudili joj dečka: 'Nisam se našminkala za upoznavanje s njegovim prijateljima pa mi je rekao ovo'

TikTok
18.01.2022.
u 12:30

Mislila je da ide na ležerno upoznavanje s njegovim prijateljima pa se nije htjela previše sređivati, ali njezin dečko imao je drugačije mišljenje

Vaš partner trebao bi voljeti sve vaše prednosti, ali i mane. No, kako prenosi The Sun, jedna djevojka šokirala je društvene mreže kada je podijelila razgovor nje i dečka o njezinom izgledu prilikom upoznavanja njegovih prijatelja.

Korisnica TikToka Lily Brown otkrila je da su ona i njezin dečko trebali izaći navečer kako bi se vidjeli s nekim od njegovih prijatelja. Iako je mislila da će im noć biti sjajna, razgovor prije samog izlaska upropastio joj je cijeli dan.

Njezin tadašnji dečko započeo je razgovor porukom: "Hej dušo, jesi li se već počela spremati za večeras?" na što je Lily odgovorila s "Da, sada sam spremna.” Tada se pojavio prvi problem, kada ju je dečko pitao: “Oh, mogu li te vidjeti?”

@xlily.brown8x here’s to being single in 2022 #fyp #foryoupage #saturdaysarefortheboys ♬ original sound - ❤️‍🩹

5 stvari koje žene primijete na muškarcima na prvom spoju:

1/7

Lily je odgovorila: "Nisam se šminkala ili bilo što drugo za večeras, to je samo običan izlazak s prijateljima, zar ne?" na što joj je dečko odgovorio: "Da, dušo, ali možeš li se samo malo srediti jer se prvi put upoznaješ s mojim prijateljima.”

Lily je u ovom trenutku već bila bijesna na ponašanje svoga dečka, ali iduća njegova poruka ju je još više šokirala i razljutila. Naime, napisao joj je: “Ne želim da moji prijatelji pomisle da sam s ružnom curom.”

Njezin dečko pokušao je svoju oštru primjedbu opravdati da su prvi dojmovi uvijek važni, ali Lily je bila previše ljuta i odlučila je ne ići s njima u izlazak. Umjesto da utješi svoju djevojku i pokuša se pomiriti s njom, muškarac je samo odgovorio: "Uf nemoj se onda truditi, ili stavi nešto na lice ili se nemoj pojaviti.”

Cijeli razgovor Lily je podijelila na TikToku, gdje je otkrila da je, nakon što je primila ove poruke, ostavila svog dečka. Njihov razgovor uzrokovao je burnu raspravu u komentarima, a video je prikupio više od 2,8 milijuna pregleda.

“Ne mogu vjerovati da je mislio da je u redu to reći", napisala je jedna korisnica, dok je druga dodala: “I tako se prekine veza u tri sekunde.”

Deset godina dopisivala se s muškarcem koji ne postoji: Osoba iza tipkovnice zapravo joj je bila vrlo blizu...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije