Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Jesam li nerazumna?'

Osudila je muškarca koji se presvlačio pred svojim kćerima i njenim sinom: 'Bio je potpuno gol!'

Shutterstock
03.12.2019.
u 12:01

Jedna žena našla se uvrijeđenom kada se muškarac presvlačio pred vlastitim kćerima i njezinim sinom, odmah je svoje iskustvo podijelila na forumu, ali zaboravila je jednu bitnu stvar.

Žena je ispričala kako je otišla s sinom u svlačionicu pričekati trening, jer su došli u krivom terminu. Ondje je bio muškarac s kćerima koje su taman završile svoj trening i počeo se skidati, prenosi mirror.co.uk.

Skinuo je gaće i bio potpuno gol u svlačionici ispred svojih kćeri, ali i svih drugih - vrata su bila skroz otvorena tako da ga je mogao vidjeti bilo tko tko je prolazio. 


 

"Brisao se i sušio od bazena pred svima iako su kabine bile slobodne, a i mogao je koristiti ručnik. Zašto bi se jedan muškarac skinuo potpuno gol na dječijem treningu dok su nepoznati ljudi oko njega. Jesam li nerazumna?"  tvrdi žena koju je uvrijedio ovakav postupak muškarca, ali ključni detalj priče otkrili su drugi. 

Dok su neki podržali njezine stavove govoreći kako bi i njima bilo neugodno, nekima je za oko zapeo dio gdje je rekla kako je bila u muškoj svlačionici s sinom, jer je u ženskim uglavnom gužva.

"Čekaj, žena sjedi u muškoj svlačionici i žali se jer se muškarac presvlačio ondje?"

"Da je muškarac otišao u žensku svlačionicu jer je manja gužva nastao bi puno veći problem!"

"Ti si žena u muškoj svlačionici - ti si u krivu ovdje."

Ona tvrdi kako joj ne smeta golotinja, samo misli da je mogao otići u kabinu ili se prekriti ručnikom, bilo bi primjerenije pogotovo jer su vrata bila potpuno otvorena i bilo je djece.

Ipak, većina se složila s ženom da je ovo neprimjerena situacija. 

Koliko muškarci prepoznaju ženske beauty proizvode?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije