Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubavni kaos

Ostavila zaručnika zbog jedne noći seksa s drugim koji je poslije rekao: 'Bila je to pogreška...'

Par
Foto: Getty Images
1/2
18.07.2019.
u 20:02

Djevojka je u vezi sa zaručnikom, starijim od nje dvije godine, bila šest godina, no potajno je posljednjih mjeseci sanjarila o muškarcu kojeg je upoznala u badminton klubu.

Nakon nekoliko mjeseci maštanja o muškarcu iz badminton kluba, 28- godišnja djevojka imala je priliku ostvariti svoje maštarije, iza leđa svog zaručnika.

Zbog toga je otkazala vjenčanje koje je bilo planirnlo za protekli mjesec, no njeno oduševljenje novim muškarcem nije dugo potrajalo. 

Djevojka je u vezi sa zaručnikom, starijim od nje dvije godine, bila šest godina, no potajno je posljednjih mjeseci sanjarila o muškarcu kojeg je upoznala u badminton klubu. Nakon što su nedavno osvojili jedan turnir, stvari su se malo zaiskrile među njima te se djevojka upustila u seks s njim. 

Poznatoj terapeutkinji Deidre na portalu The sun potkrila je kako je odavno izgubila želju za seksom sa svojim partnerom te je seks s novim muškarcem "podsjetio kako to može biti dobro". 

No iduči dan ju je muškarac nazvao da se nađu i pritom joj rekao kako je njihov seks bila pogreška koju ne smiju ponoviti. 

Sada djevojka razmišlja o tome kako je ostavila dobrog dečka zbog neobaveznog seksa kojem je težila, no ne može se odlučiti može li nastaviti odnos s bivšim zaručnikom ili je vrijeme da krene dalje. 

Deidre joj je savjetovala da prije razgovora sa svojim bivšim postavi na noge što ona zapravo želi. Ne bi bilo fer ni u redu da ponovno zavlači mupškarca koji je voli te ga nanovo nekad kasnije - ostavi i ponovno povrijedi. 

Ključne riječi

Komentara 11

Avatar KeK_LoL_JK
KeK_LoL_JK
20:42 18.07.2019.

da, pa i mnogi novinari su u stvari začeti baš na ovakav način...

DU
Deleted user
20:46 18.07.2019.

idemo sutra na zelenu tržnicu kupiti krastavce za ukiseliti......

Avatar MetalheaD
MetalheaD
06:51 19.07.2019.

nikad mi se takva nebi vratila za mene je to izdaja gotova prica amen

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije