Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mnogi ih osudili

Ostavila je muža zbog njegovog sina (23) i sad s njim čeka već drugo dijete: 'Ne možemo biti sretniji'

Instagram
16.08.2022.
u 14:30

Ona i njen bivši posinak već imaju kćer Olgu, staru 20 mjeseci, koja je rođena nakon što se rastala od njegovog oca.

Marina Balmasheva (37) iz Rusije bila je u braku s Alexeyom Shavyrinom (47) 14 godina, ali prije dvije godine se rastala od njega i započela vezu s njegovim sinom, Vladimirom 'Vovom' Shavyrinom, koji sada ima 23 godine, kako prenosi Daily Mail.

Vladimira poznaje od njegove sedme godine, naziva ga 'najšarmantnijim plavookim muškarcem na svijetu', a prethodno je bila u braku s njegovim ocem koji sada brine o njihovo petero posvojene djece.

Nakon razvoda, Marina je započela vezu s Vladimirom, tada 20-godišnjakom, te otkrila da se planiraju vjenčati. Prošle godine dobili su prvo dijete zajedno, a sada su objavili sretne vijesti te otkrili da očekuju još jedno dijete.

Što majke najviše žele dobiti na dar? Možda ćete se iznenaditi:

1/6

Ona i njen bivši posinak već imaju kćer Olgu, staru 20 mjeseci, koja je rođena nakon što se rastala od njegovog oca. Dodala je da je druga trudnoća bila šok, ali da je Vladimir sretan što će po drugi put postati otac.

Nakon što je otkrila svoj odnos s bivšim posinkom, rekla je: 'Toliko ljudi mi govori da se šminkam, napravim trepavice i uvijem stidne dlačice - zbog mog mladog muža. Ali jedna stvar - zaljubio se u mene sa svim mojim ožiljcima od plastičnih operacija, celulita, pretjerane kože i osobnosti. I ne želim se činiti boljim od onoga što jesam.”

Također je otkrila da je inzistirala na predbračnom ugovoru kad se par vjenčao, tako da zadrži sav svoj novac i imovinu u slučaju razvoda od novog supruga. Međutim, njezin bivši suprug te Vladimirov otac Alexej nije prihvatio njihovu vezu. 

“Ona je zavela mog sina. Prije nje nije imao djevojku. Nisu se ni sramili seksati se dok sam ja bio kod kuće. Oprostio bih joj prevaru, da nije u pitanju moj sin. Trčala je do kreveta mog sina iz naše spavaće sobe dok sam ja spavao. Nakon toga se vraćala i ležala sa mnom u krevetu kao da se ništa nije dogodilo”, ispričao je Alexej.

Marina sada kaže da njezin prethodni brak nije bio život nego pretvaranje

“Jesam li požalila što sam uništila obitelj? I da i ne. Bilo me sram što sam uništila stabilnost 'mame i tate'. Jesam li se htjela vratiti bivšem? Ne. Osjećam li ljutnju i mržnju prema njemu? Ne više. On je dobra osoba i divan otac našoj djeci”, ispričala je pa dodala kako su djeca koju dijeli s Alexeyem vijest o razvodu primila 'apsolutno mirno'.

Što jesti za život bez boli i upala? Stručnjaci otkrivaju koje namirnice uključiti u prehranu:

Ključne riječi

Komentara 2

A1
Anita_1
16:14 16.08.2022.

Koliko će dugo ostati s njom

MO
montello
15:00 16.08.2022.

Pa rastala mu se od oca samo to njemu nece bit drago kad ih vidi skupa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije