Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Što si dopušta?

Osobi koja je imala tumor na dojci liječnik savjetovao da razmisli o estetskoj operaciji - razlog je bizaran

uglynymph/TikTok
29.03.2021.
u 12:30

Stariji liječnik uputio je ružne komentare i ostavio traumu mladoj osobi.

Društvene mreže je ovih dana 'zapalila' priča djevojke o seksualnom uznemiravanju i uvredama koje je primila od liječnika.

Paxton (18), osoba koja se definira kao nebinarna, podijelila je priču na TikTok profilu o tome kako joj je liječnik priopćio da ima tumor na dojci, a kao da ta vijest nije dovoljno uznemirujuća, liječnik je savjetovao da razmisli o estetskoj operaciji grudi jer se budućem suprugu sigurno neće svidjeti grudi i ožiljci nakon operacije uklanjanja tumora.

Pogledajte video:

@uglynymph

#stitch with @bfeedingmomma love it 😻 (they/them) #nonbinary

♬ original sound - paxton 🐮🧸

Gledatelji videozapisa osudili su liječnika u komentarima: "To je seksualno uznemiravanje, trebao bi biti u zatvoru i izgubiti dozvolu za rad", napisao je netko, a Paxton kaže da tada to nije tako djelovalo, ali kada se sada prisjeti događaja razmišlja isto kao osoba koja je napisala komentar.

Paxton dodaje i kako je liječnik bio znatno stariji i kako je komentirao da su grudi koje trenutno ima jako lijepe. 

Kako prenosi UNILAD, ljudi su poželjeli Paxton da brzo ozdravi od tumora, ali i da se oporavi od traume koju je prouzročio liječnik.

Liječnik joj je rekao da joj nije ništa, a onda joj je članak na Facebooku spasio život:

1/1

Komentara 1

RE
reborn
13:03 29.03.2021.

Treba pravovremeno razmišljati o zdravlju, te ne riskirati sa pretjeranim dozama nepotrebnih hormona...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije