Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
znate li takve?

Osobe rođene u siječnju imaju "ono nešto", evo po čemu su posebne

Prvi spoj
Thinkstock
11.01.2019.
u 13:31

Prirodni su talent za humor. Katkada imaju zaista loše šale, no neće odustati od njih jer žele zabaviti okolinu.

Zakoračili smo u siječanj nove 2019., godine, a ako poznajete nekoga tko je rođen baš u ovom mjesecu, ovo bi vam moglo biti zanimljivo.

Rođeni u prvom mjesecu u globalu su osobe koje vole zabavu i koje govore ono što misle "što na umu to na drumu". Imaju zarazan optimizam i mnogo energije. Evo što je dobro znati o njima...

Smisao za humor

Prirodni su talent za humor. Katkada imaju zaista loše šale, no neće odustati od njih jer žele zabaviti okolinu. Nerijetko su i sarkastični prema drugima.

S njima nije dosadno

Oni jednostavno vole eksperimentirati s novim stvarima. S njima nikada nije dosadno i uvijek će pokušati zabaviti sve oko sebe. Oni su djeca u srcu i postaju ozbiljni jedino kada to situacija od njih traži.

Njima je život zabava

Obožavaju partijati i zabavljati se i biti u centru zbivanja. Vole glazbu i često ih možete pronaći na plesnom podiju.

Donose čvrste odluke

Većina ih ima čvrste stavove o tome što žele u životu i donose čvrste odluke kako bi to postigli. Rijetko ćete ih naći u situaciji da se premišljaju oko nečega.

U ljubavi su...

Potrebno im je dulje vrijeme da počnu nekome vjerovati  i otvore se. Jednom kada ih pogodi strjelica ljubavi, pretvaraju se u brižne i emotivne partnere. Oni će za ljubav napraviti sve, za osmijeh voljene osobe prohodat će i dodatni kilometar ako je potrebno, ali samo ako osjete da je riječ o ljubavi. 

Pogledajte i video Reakcija djevojčice kada vidi oca bez brade

Komentara 2

DU
Deleted user
18:20 11.01.2019.

Točno, poznajem jednog takvog lava.

Avatar Django
Django
18:47 11.01.2019.

“.......Prirodni su talent za humor. Katkada imaju zaista loše šale......”. Volio bih vidjeti engleski original ovog teksta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije