Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KONAČNO

Osmišljeno je pivo koje možete ispijati pod tušem

Foto: PangPang
01.04.2019.
u 13:14

Švedska pivovara osmislila je mini piva dizajnirana posebno za tuširanje. Takozvano "pivo za tuširanje" dolazi iz pivovare PangPang i kreativne agencije Snask, a čini ga slatka bočica od 18 cl koju možete popiti u tri gutljaja dok se pod tušem spremate za izlazak

Vjerujemo da ste oduvijek htjeli ispijati pivo pod tušem, a taj čin od sada više ne mora biti apstrakcija. Naime, švedska pivovara osmislila je mini piva dizajnirana posebno za tuširanje. Takozvano "pivo za tuširanje" dolazi nam od pivovare PangPang i kreativne agencije Snask, a čini ga slatka bočica od 18 cl koju možete popiti u tri gutljaja dok se pod tušem spremate za izlazak, piše Munchies

– Uvijek smo voljeli piti pivo pod tušem, pa je ideja o stvaranju piva koje bi se pilo za vrijeme tuširanja bila obavezna. Također smo željeli stvoriti pivo koje će pokrenuti vašu noć, tako da je ova ideja stvorena za uspjeh – kazao je osnivač i kreativni direktor Snaska, Fredrik Öst.

– Gledajući hashtag #showerbeer lako je vidjeti da ljudi diljem svijeta vole taj osjećaj vrućeg tuša i ledenog piva. Samo sam htio pokušati optimizirati iskustvo pokušavajući prilagoditi pivo ovoj odličnoj ideji – kazao je Fredrik Tunedal, osnivač pivovare. 

Pivo za tuširanje, koje se pojavilo prošlog mjeseca, trebalo je biti jednokratna ponuda, ali zbog goleme potražnje, pustili su ga i u drugi krug prodaje. Tunedal se nada da će postati i trajna ponuda, a ističu i kako su namjereno dozirali tri do četiri gutljaja jer treba imati mjeru. 

>>Svjetski dan Nutelle

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar messerschmidt
messerschmidt
13:22 01.04.2019.

Ja pod tušem mogu popiti i politru bez problema.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije