Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Modni strip

Osim na pistama Phillip Lim predstavlja kolekciju i u - stripu

phillip lim
3.1 Phillip Lim
23.08.2012.
u 00:01

To je priča o dvojnosti i metamorfozi, danu i noći, crnom i bijelom, ljubavi i izdaji. Stvari nisu onakve kakve se čine, rekao je glasnogovornik brenda za Limov strip "Kill The Night"

Phillip Lim je, čini se, zaista zaljubljen u stripove. Nakon što je lajtmotiv njegove jesenske pretkolekcije za 2012. bio grafički uzorak "Ka-Pow", i jesensku kolekciju odlučio je predstaviti – modnim stripom.

S Johnom Ostranderom, veteranom u svijetu stripa, Lim je napisao strip "Kill The Night", a koliko je to shvatio ozbiljno, dokazuje to što ga je ilustrirao Jan Duuresema koji je bio zaslužan za izgled serije stripova "Star Wars".

Ovim modnim stripom Lim zapravo slavi svoju novu kolekciju za koju je inspiraciju pronašao u poznatim "neo-noir" filmovima kao što su "Sin City" i "V for Vendetta" te njihovim junakinjama.

– Smatramo da je strip postao prirodni medij da ispričamo ovu priču. To je priča o dvojnosti i metamorfozi, danu i noći, crnom i bijelom, ljubavi i izdaji. Stvari nisu onakve kakvima se čine – rekao je glasnogovornik brenda.  

Strip će biti pušten u prodaju 6. rujna te dolazi u limitiranom izdanju, a sretnici koji se prijave na  31philliplim.com mogu osvojiti strip s Limovim potpisom.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije