Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
njam!

Pravi ljetni obrok: Lagana i slasna orada s povrćem za vruće dane

Orada s povrćem
SPAR
18.07.2015.
u 09:45

Ribu možete pripremiti na mnogo načina, a danas biste je mogli kombinirati s povrćem i tako obogatiti svoj zdravi i ukusan obrok za cijelu obitelj.

Vrući, ljetni dani, prizivaju da svoje nepce počastite okusom mora, i to barem tri puta tjedno. 

Sama pomisao na miris pečene orade, ružmarin i češnjak mnoge će asocirati na čisti ljetni hedonizam.

I vi možete iskoristiti bogatu ponudu morske ribe i jednostavno pripremiti slastan i zdrav obrok.

Orada spada u bijelu morsku ribu, bogata je vitaminima B kompleksa koji su nužni za pravilan rad i zdravlje živčanog sustava, sadrže malo kolesterola i imaju visok udio omega-3 i omega-6 nezasićenih masnih kiselina kojima je dokazan blagotvoran učinak na zdravlje krvožilnog sustava.

Odlični su to razlozi da ribu imate na svom meniju već danas, a možete je pripremiti u kombinaciji s povrćem i tako obogatiti svoj zdravi i ukusan obrok za cijelu obitelj. 

Kako pripremiti oradu s povrćem pogledajte na portalu dobartek.spar.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije