Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Walmart

Optužili ih: Djed Božićnjak na džemperu poznatog brenda - šmrče kokain!

Walmart
10.12.2019.
u 12:38

Božićni puloveri uvijek su bili pomalo zločesti i imali zabavne natpise, ali ova kompanija je prešla granicu.

Sveopće je prihvaćeno da su božićni puloveri ružni, pomalo drski ili malo i zločesti. Međutim, jedna kompanija je skroz pogriješila kada su počeli prodavati božićni pulover koji prikazuje Djeda Božićnjaka kako uvlači kokain, piše Metro. 

Kanadski Walmart izdao je svoju ispriku kada su ga optužili za prodavanje odjeće ispirano sa narkoticima na svojoj web stranici. 
Džemper prikazuje jako sretnog Djeda Božićnjaka, sa raširenim zjenicama, koji sjedi za stolom sa tri bijele linije ispred sebe. 

 

"Svi znamo kako funkcionira snijeg", označava opis proizvoda. "Bijel je i u prahu ,a najbolji snijeg dolazi iz Južne Amerike. To je loša vijest za sretnog Djedicu koji živi daleko na Sjevernom polu."
"Zato Djedica voli uživati u trenutku kada se dočepa kvalitetnog, najboljeg kolumbijskog snijega."

 

Walmart je objavio da su proizvod, koji inače prodaje druga kompanija, Fun Wear, povukli iz proizvodnje i maknuli sa web stranice. 
Glasnogovornica Wlamarta rekla je Global Newsu: "Ovi puloveri, koje druga kompanija prodaje na službenoj web stranici Walmarta, ne predstavljaju naše vrijednosti i za njih nema mjesta na našoj stranici."

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije