Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ajme!

Oprala je jastuk nakon deset godina i podijelila rezultat na internetu, a količina prljavštine zgrozila ljude

TikTok
24.09.2020.
u 11:30

Koliko se samo grinja, bakterija, ulja i prljavštine nakupilo u jednom jastuku.

Prema istraživanjima i anketama velik broj ljudi ne pere posteljinu svaki tjedan, a ima i onih koji misle da ju ne treba mijenjati i po pet tjedana. Ti podaci zgrozili su javnost, ali veći šok izazvao je TikTok video jedne žene koja je otkrila kako je oprala jastuk svog dečka - nakon punih 10 godina korištenja

Ispričala je kako je njezin dečko odbijao zamijeniti jastuk i cijelo desetljeće nije ga oprao, niti jednom. Ona je odlučila uzeti stvar u svoje ruke - napunila je kadu vodom, stavila izbjeljivač i tablete za perilicu posuđa, te namakala jastuk. Količina prljavštine koja je obojila vodu šokirala je i zgrozila ljude koji su pogledali video.

Pogledajte video:

Na kraju ga je stavila u perilicu rublja da se temeljito očisti, a krajnji rezultat je odličan, prenosi Metro.

Video je pogledalo skoro 2 milijuna ljudi, a prokomentirali su i higijenu njezinog dečka. "Mislim da nije trebalo zamijeniti jastuk nego dečka", napisala je jedna osoba, a druga je dodala "Deset godina... Koliko se grinja, kože, prljavštine, ulja i bakterija nakupilo u tome. Strašno."

Kokosovo ulje možete koristiti za čišćenje, evo kako:

1/9

Komentara 2

Avatar Bongozg
Bongozg
14:35 24.09.2020.

jel to ona stavila izbjeljivac?

Avatar Gospodin Maminjo
Gospodin Maminjo
12:07 24.09.2020.

Stoka neoprana

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije