Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nevjerojatno

Ono kad jaje pobijedi milijarderku: Ovo je nova najlajkanija fotka na Instagramu s više od 25 milijuna lajkova

Instagram
14.01.2019.
u 10:14

Kylie nije ostala dužna pa je snimila video u kojem razbija jaje i ispeče ga na vrućem asfaltu!

Titulu fotografije s najviše lajkova donedavno je imala fotografija Kylie Jenner iz veljače 2018. godine u kojoj je kći Stormi Webster drži za prst. Međutim, tu fotografiju "srušila" je jedna druga objava i to ni manje ni više nego fotografija – jaja!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

stormi webster 👼🏽

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Naime, 4. siječnja na profilu @world_record_egg osvanula je fotografija jaja ispod koje piše:

– Idemo zajedno postaviti svjetski rekord i dobiti najlajkaniju fotografiju na Instagramu. Srušimo trenutačni svjetski rekord koji drži Kylie Jenner s 18 milijuna lajkova. 

Objava je vrlo brzo postala viralna, a desetak dana poslije cilj je ostvaren te je fotografija uvjerljivo "prešišala" emotivnu objavu Kylie Jenner te u trenutku pisanja ovog teksta ima više od 25 milijuna lajkova, što je broj koji će neka druga objava jako teško prestići. 

Naravno, reakcija milijarderke nije izostala pa je objavila video naslovljen: "Kad Kyle vidi profil world record egg", a u njemu na vrućem asfaltu odluči ispeći jaje! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Take that little egg

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Vlasnik profila obratio se svim korisnicima društvenih mreža i rekao kako je sve to stvarno velika ludost te, naravno, svima zahvalio na podršci. Naglasio je da je ovo tek početak.

 

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
16:47 14.01.2019.

Koga briga što je milijarderka izlegla jaje. Stvarno je taj večernji propo.

MA
maxxxx
13:33 14.01.2019.

I? Koliko $$$ je jaje donijelo vlasniku stranice?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije