Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ava Maria i Leah Clements

Zovu ih "najljepšim blizankama na svijetu": Iza njih su mnoge kampanje, a mamu kritiziraju drugi roditelji

Instagram/ clementstwins
15.12.2020.
u 16:30

Devetogodišnjakinje već odavno imaju ugovore sa nekim od poznatijih američkih modnih agencija poput LA Models, Eris Talent Agency i God & Beauty, a pozirale su i za ozbiljne modne časopise

Devetogodišnje Ava Maria i Leah Clements već nekoliko godina neslužbeno slove za 'najljepše blizanke na svijetu', a njihove objave na društvenim mrežama prati više od 1.8 milijuna fanova.

Njihova mama Jaqi Clements kaže da, od kad su djevojčice došle na svijet, stalno sluša kako bi trebale postati modeli. Taj je dan za došao brzo: naime kad je sestricama bilo tek šest mjeseci, roditelji su u njihovo ime potpisali ugovor s jednom modnom agencijom.

Ipak, 'svijet glamura' im se u početku zamjerio, pa su odlučili da će s karijerom za svoju djecu ipak pričekati - do njihove sedme godine života.  

- Kad su navršile sedam godina pitala sam ih što misle o tome i oduševile su se, jedva su čekale početi neko snimanje - ispričala je Jaqi koja je 2017. lijepim sestrama otvorila i Instagram profil. Nije trebalo dugo da jednojajčane blizanke iz Kalifornije očaraju mnoge sa svojim fotografijama, pa su na društvenim mrežama i dobile titulu 'najljepših blizanki na svijetu'.

Prije nekoliko se dana djevojčicama u snimanju kampanje za jedan modni brend odlučila pridružiti i mama, pa je na Instagramu podijelila nekoliko fotografija sa svojim kćerkama. 

Božićna reklama s djedom rasplakala cijeli svijet: 'Tko kaže da Nijemci nemaju osjećaja'

1/3

- Obožavamo naše nove personalizirane, super mekane i udobne ogrtače - napisala je uz fotografiju sebe i djevojčica u rozim kućnim ogrtačima. Premda njen post nije označen kao 'promo' ili 'plaćeni oglas', The Sun piše da su Jaqi ubrzo napali drugi roditelji, zamjerajući joj što curice koristi za vlastitu promociju i zaradu.

Naime devetogodišnjakinje već odavno imaju ugovore sa nekim od poznatijih američkih modnih agencija poput LA Models, Eris Talent Agency i God & Beauty, a pozirale su i za 'ozbiljne' modne časopise kao što su La Petite Magazine, Petite Adele clothing, VÉG-A-PORTÉR,  Airfish La Petite Magazine i Airfish.

- Prošla je godina zaista bila zabavna i uzbudljiva za Avu i Leah - rekla je Jaqi ranije ove godine.

'Iskusile su privatni shopping, dobile mnogo odjeće od poznatih brendova iz cijelog svijeta i fotografirale se s obožavateljima', pohvalila se mama koja na kritike uvijek odgovara s tvrdnjom da 'njih dvije u tome uživaju'. 

- Čim vide da djeca puno rade mnogi pretpostave da roditelji tako zarađuju, no to nije uvijek slučaj - rekla je i pohvalila se kako 'u njihovom slučaju ona i suprug još uvijek više troše na uzdržavanje svoje djece, nego što ona zarade'. 

- Novac koji mi kao roditelji sada izdvajamo da djecu podržimo u nečem što vole omogućit će im da sutra sami zarade novac za fakultet, auto ili kuću - objasnila je Jaqi plastično i poručila:

- Ako malo razmislite, to ipak nije tako glupo...

Zagreb: Spontani tulum na Cvjetnom uz uličnu svirku i kuhano vino koji nije omeo ni posjet redara

Zagreb: Spontani tulum na Cvjetnom uz uličnu svirku i kuhano vino koji nije omeo ni posjet redara

Zagreb: Spontani tulum na Cvjetnom uz uličnu svirku i kuhano vino koji nije omeo ni posjet redara VIDEO: Marko LukuniĆ / PIXSELL Photo & Video Agency

Objavljuje Večernji list u Nedjelja, 13. prosinca 2020.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije