Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uživa u visinama

Ona nema problema s F-16: Atraktivna pilotkinja i misica osvaja Instagram seksi fotkama

Instagram
17.01.2019.
u 15:49

U kratkom roku skupila je nekoliko desetaka tisuća pratitelja koji obožavaju njezine fotografije s putovanja, a avijacijom se počela baviti zbog oca koji je također pilot

Ana Paula Cespedes ima 21 godinu, dolazi iz Paragvaja, a na Instagramu je prikupila gotovo 50 tisuća obožavatelja u jako kratkom roku, zahvaljujući seksepilnim fotografijama u kupaćem kostimu, ali i onima s radnog mjesta - Ana je pilotkinja pa oduševljava objavama iz pilotske kabine, ali i s atraktivnih odredišta koje posjećuje. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Feliz como una lombriz ✈️❤️ al infinito y más allá! 🙌🏻 #pilot #pilotlife #aviation

A post shared by Ana Paula Cespedes (@anapaulacespedes) on

Ovim poslom bavi se već godinu dana, a slobodno vrijeme provodi na plaži. Leti kao kopilotkinja u zrakoplovu King Air F90 zajedno s ocem te kao pilotkinja u Cessni 152. Prije dvije godine odlučila je krenuti očevim stopama i postati pilotkinja:

- Od malih nogu gledala sam oca koji je pilot. Jako ga cijenim i bio mi je veliki san postati pilotkinja pa sam samo čekala doći u godine kad će to biti moguće. Cool stvar kod ovog posla je ta što me doveo do toliko mjesta, a znalo se dogoditi da u jednom danu budem i u nekoliko super gradova. 

Opisala je letenje kao najbolji način za sanjanje sa širom otvorenim očima. Na taj način sve brige ostavi na zemlji i rasčisti um. 

Ana kaže:

- Na svojim fotografijama pokušavam pokazati najbolje od svakog leta. Objavljujem fotke svakodnevnih avantura koje prolazim, ali i malen dio privatnog života, a jako sam zahvalna za sve. Ono što najviše volim kod svog posla je to što vidim toliko novih mjesta, upoznajem nove ljude, a to je ono što me ispunjava užitkom. 

Prema pisanju Daily Maila, Ana se nekoliko puta natjecala i na izborima ljepote, a bila je model i za kupaće kostime. Na Instagramu se pohvalila da je prošle godine bila Miss Supranational Paragvaja. 

Podijelila je i nekoliko savjeta za sve one koji se žele baviti avijacijom. 

- Putujem s različitim ljudima, a najčešće su to razne osobe iz poslovnog svijeta. Sve je moguće i stvarno ne postoji ništa što ne možete postići. Uvijek trebate vjerovati u sebe jer je svako od nas poseban i to nas čini prekrasnim ljudskim bićima. 

Dodala je da joj ljudi uvijek govore kako vole njezine fotografije jer su jako jedinstvene i ležerne.

- Govori mi da sam "stvarna" i da im se to jako sviđa jer im pokazujem istinu o jednostavnim i prekrasnim stvarima u životu, rekla je Ana. 

>> Pogledajte video o prvim ženama u Kravat pukovniji

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije