Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
obitelj se protivi

Ona je mlađa 32 godine: Ne držimo se za ruke u javnosti jer se bojimo negativnih reakcija

Instagram
23.07.2020.
u 11:20

Sada slave 17. godišnjicu braka, a veza je započela prije 22 godine, kada je Carrie imala 22

Carrie (44) i njen suprug Alan (76) redovito mijenjaju za oca i kćer, ali ona inzistira na tome da su srodne duše u svakom pogledu i da su to znali od početka, iako je između njih 32 godine razlike. Njihova veza započela je prije 22 godine kada je Alan imao 54, a Carrie 22 godine te je radila za Alanovog klijenta. Carrie kaže da je znala da je Alan stariji, ali izgradili su tako toplu vezu preko telefona na poslu, pa je željela upoznati se uživo. Njihova povezanost je bila trenutna i od tada su zajedno, prenosi The Sun.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Carrie Forrest (@agegaplovestory)

- Zajedno smo od 1998. godine, a u braku smo od 2003. Kratko sam hodala s muškarcem koji je bio 15 godina stariji nego ja, a i Alan je imao mlađe djevojke, ali nijednu toliko mladu kao ja. Imamo toliko osobina koje se podudaraju da smo vrlo kompatibilni - kaže Carrie.

Alan iz svojeg prvog braka ima dvije kćeri koje su starije od Carrie, ali rekao je kako je bio iskren prema njima o svojim namjerama s Carrie. Dok je Carrie imala drugačiju situaciju. Njezin muž pet godina je stariji od njezine majke, koja je od početka bila zabrinuta za njihovu vezu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Carrie Forrest (@agegaplovestory)

- Moja se majka jako uzrujala kad sam joj rekla za Alana, koji je pet godina stariji od nje. Bila je zabrinuta da me iskorištava. Čekala sam da joj sve kažem zbog straha od negativne reakcije, čak i nakon što me Alan zaprosio. Većina moje druge obitelji i prijatelja prihvaćala je Alana, pogotovo nakon što su ga upoznali i shvatili koliko mu je stalo do mene - ispričala je Carrie. No drugi su i dalje šokirani kada shvate da su oni zajedno, pogotovo jer često misle da su otac i kćer, a ne u romantičnoj vezi. 

- Mi se ne ljubimo, grlimo niti ne držimo ruke u javnosti jer se bojimo negativnih reakcija. Jako se volimo i uvijek želimo pobijediti sve naše probleme. Zrelost starijeg partnera pruža mlađoj osobi stabilnost i sigurnost. Mlađa osoba starijima nudi energiju i entuzijazam za život. I svaki može puno naučiti od drugog. Negativno je to što se često brinem o tome kakav bi bio moj život bez Alana. Brinem se što ću biti sama, pogotovo jer nemam djecu - kaže Carrie.

Dječak (2) noću se iskrade iz krevetića kako bi spavao sa psom:

Komentara 4

ZA
zagi101
19:15 23.07.2020.

ona je tražila oca a ne muža, slučaj za promatranje

DU
Deleted user
18:58 23.07.2020.

kad deda rikne, ova će bit u naponu snage,,.

ML
mladaklada
19:52 23.07.2020.

Izdržali su test vremena, 22 godine nije malo, pogotovo nakon njegovih 50-tih. Ajde, neka je nekom i uspjelo ovako, da lova sve ne pokvari, kao obično.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije