Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Piće i društvene igre

Ona ima genijalan način druženja: 'Otvorila' je virtualni pub za sebe i prijatelje

Twitter
22.03.2020.
u 07:00

Trenutno​​​ smo svi u istoj situaciji: druženje s prijateljima preselilo se iz kafića, kina, prirode u naše domove i to na internet. Jedna žena ipak ima genijalan način za druženje tijekom izolacije.

Trenutno smo svi u istoj situaciji: druženje s prijateljima preselilo se iz kafića, kina, prirode u naše domove i to na internet. Jedna žena ipak ima genijalan način za druženje tijekom izolacije.

Htjela je da svi ostanu kod kuće kako bi čuvali sebe i svoje bližnje, ali opet i da se ne osjećaju usamljeno. Dr. Amy Kavanagh 'otvorila' je virutalni pub imena The Staying Inn gdje su svi dobrodošli. Mogu uživati u igricama i piću, ali ima nekoliko pravila kojih se treba držati, a Amy ih je otkrila za UNILAD.com:

"Jako volim odlaziti u pubove, ali imam puno prijatelja koji se trenutno distanciraju, pa sam im htjela donijeti pub kod kuće. Na blagovaonskom stolu postavila sam pivu, gin, društvene igre i knjige. To je prostor u kojem se socijaliziramo putem videopoziva."

Kako s djecom razgovarati o koronavirusu saznajte u videu:


Pravila su sljedeća: nema razgovora o virusu COVID-19, morate prati ruke, nema pregledavanja društvenih mreža, morate komunicirati putem Skypea, a nos i usta morate prekriti ako kišete ili kašljete. Još jedna bitna stvar je da nema varanja u društvenim igrama.

Foto: Twitter

Ideju je pokrenula za svoju obitelj i prijatelje, ali je odlučila proširiti sve na Twitter, a u subotu, 21. ožujka pokrenut će i prvi pub kviz.

"Želim da The Staying Inn bude inspiracija drugim ljudima da komuniciraju putem interneta sada. Kao osoba s invaliditetom pronašla sam jako puno prijatelja online i jako mi je važna takva komunikacija. "

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije