Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U braku su pet godina

On ima 21, a ona 75: Zaručili su se dva tjedna nakon prvog spoja, a njemu ovo nije prva takva veza

razlika u godinama
Instagram screenshot
20.07.2020.
u 12:10

Njima razlika u godinama ne smeta, kažu da su oni kao i svaki drugi par, ali i redovito se hvale svojim odličnim seksualnim životom.

Almeda (75) i Gary Hardwick (21) vjenčali su se 2015. godine, samo dva tjedna nakon što su se upoznali – i to na sprovodu Almedinog sina Roberta. Gary je tada imao 17 godina i nedavno je prekinuo s bivšom 77-godišnjom partnericom te započeo vezu s Almedom, prenosi The Sun.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

We’ve had such a wonderful getaway. 😍❤️🥰

Objavu dijeli Gary & Almeda (@garyandalmeda)

Iako je između njih 54 godine razlike, Gary i Almeda otkrili su da su oni sasvim uobičajeni par, kao i svaki drugi. Nakon vjenčanja, koje su pripremili u samo šest dana, uselili su se k jednom Almedinom unuku, koji je tri godine stariji od Garyja.

– Nisam tražila mlađeg muškarca, Gary se jednostavno dogodio. Kada sam ga upoznala, odmah sam znala da je on pravi muškarac za mene – kaže Almeda, a Gary se s tim slaže: – Ona je stvarno moja djevojka iz snova, a fizička strana naše veze je odlična. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Gary & Almeda (@garyandalmeda)

Gary objašnjava kako je osjetio da ga privlače starije žene kada je imao samo osam godina te je bio zaljubljen u jednu od svojih učiteljica. Prije upoznavanja Almede bio je u vezi sa starijom ženom, ali njihov odnos nije bio dobar te je pao u depresiju. No upoznavanje Almede pomoglo mu je da ponovno pronađe svoju strast i sreću. Nakon što je dobio dopuštenje od majke i bake, Gary je zaprosio Almedu samo dva tjedna nakon njihovog prvog spoja, a sada su već pet godina zajedno. 

– Taj osmijeh i njegov dobar izgled. Oboje smo bili toliko nervozni na našem prvom spoju da je Gary u jednom trenutku pao sa stolca. No jedno pitanje morala sam mu postaviti, a to je jesam li prestara za njega. On me samo primio za ruku, nasmiješio se i rekao mi da su godine samo broj. Osjećala sam se kao tinejdžerka – ispričala je Almeda. – Almeda je mlada u svom srcu i godine nas ne smetaju, i ne razmišljamo o njima. Samo znam da je Bog odgovorio na moje molitve toga dana kada je Almeda došla u moj život – kaže Gary.

Pogledajte kako lako izračunati koji SPF faktor vam odgovara:

Komentara 10

IG
igorl
10:25 28.07.2020.

Jednako odvratno ko i dedica od 70 kad nateze curicu od 20. Samo sto je ovo jos i opasno za bakicu dok dedica ionak nemre neg dvaput godisnje.

CO
COKTA
10:57 28.07.2020.

Svaka mu čast...a vi kockoglavi nastavite tipkati "granny i milf" !!

Avatar Sandinista
Sandinista
12:35 28.07.2020.

Najvažnije je da su njih dvoje zadovoljni. Lijepo je vidjeti dvoje nasmijanih i sretnih ljudi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije