Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brzo i lako

Omekšajte posteljinu i vratite joj prvobitni izgled: Dodajte ova dva proizvoda u pranje!

Shuttershock
22.09.2021.
u 07:00

Soda bikarbona pomaže deterdžentu da učinkovitije ubije bakterije, a ulje eukaliptusa uklonit će mrlje te osvježiti posteljinu.

Mlada mama podijelila je jednostavnu metodu omekšavanja posteljine kako biste uživali u 'najboljem snu' i otkrila zašto bijelu posteljinu uvijek morate sušiti na suncu, kako piše Daily Mail.

Chantel Mila rekla je kako postoji samo pet jednostavnih koraka do dobivanja mekih i svježih posteljina, a potrebno vam je samo nekoliko sastojaka za čišćenje - tekući deterdžent za rublje, soda bikarbona i eterično ulje eukaliptusa.

@mama_mila_

Sleep like a baby with softer, brighter sheets 🌙 #LearnOnTikTok #TikTokPartner #bedroomaesthetic #bedroomcheck

♬ original sound - Taylor Swift

Dodajte tekući deterdžent u ladicu i pola šalice sode bikarbone u bubanj, objasnila je Chantel u svom videu objavljenom na TikToku. Soda bikarbona pomaže regulirati razinu pH u vodi perilice rublja održavajući je kiselom, a dodavanjem pola šalice sode bikarbone, deterdžent može učinkovitije smanjiti bakterije.

Nakon toga Chantel preporučuje da dodate četiri kapi ulja eukaliptusa u ladicu kako biste uklonili mrlje s odjeće. Ulje eukaliptusa sjajno je za uklanjanje masnih mrlja, kao i za osvježavanje i dezodoriranje rublja.

Na kraju, osušite bijelu posteljinu na izravnoj sunčevoj svjetlosti, a posteljinu u boji u sjeni. Ne samo da je sunce prirodan način izbjeljivanja bijelog rublja, već može i dezinficirati vašu odjeću. Osim toga, ultraljubičaste zrake sunca pomažu izbjeljivanju i dezinfekciji rublja, što je posebno korisno za bijele plahte i ručnike.

Muku mučite sa slaganjem posteljine? Evo kako ju jednostavno složiti za manje od minutu!

1/3
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije