Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubavni oglas

Zagrepčanin traži djevojku, ali ne iz Zagreba. Objasnio je i zašto...

Oglas za ljubavnu partnericu
Foto: Thinkstock/ Facebook
1/2
16.01.2018.
u 14:07

"Dođi, djevojko, u Zagreb. Živjet ćeš sa mnom u trosobnom stanu u centru grada", navodi muškarac.

Mora biti lijepa, skromna, mlada i ne smije biti iz Zagreba, stoji u oglasu jednog Zagrepčanina koji traži ljubavnu partnericu, a koji se našao na Facebook stranici Radio Sljemena

Muškarac u oglasu navodi da je obrazovan, da ima 40 godina, a da tražena djevojka ne smije biti iz Zagreba jer su sve takve zauzete. "Tako sve tvrde iako ja znam da lažu jer se u Zagrebu razvodi 40 posto brakova", stoji u napomeni. Dodao je da je 99 posto Zagrepčanki uobraženo

Foto: Facebook/ Naš potok

"Dođi, djevojko, u Zagreb. Živjet ćeš sa mnom u trosobnom stanu u centru grada", navodi muškarac i hvali se svojim mnogobrojnim vezama koje bi njegovoj partnerici lako mogle naći posao. 

"I na kraju, ne manje važno, štoviše najvažnije, dobit ćeš neograničenu količinu iskrene i čiste ljubavi. Vjeruj Severini kad kaže 'ljubav te čeka pred vratima'', zaključuje muškarac u oglasu koji je na Facebooku dobio niz komentara i lajkova. 

Pogledajte i galeriju: Fotografije koje su nas nasmijale, ali i šokirale. Najveći hit dolazi iz Zagreba!

Oglas za ljubavnu partnericu
1/30
Ključne riječi

Komentara 48

Avatar Čitatelj300
Čitatelj300
14:56 16.01.2018.

Prijatelju trosoban stan i plaća od 6-7 tisuća kuna nije više dovoljna da privuče mlade žene, nije više 2001 godina. A i ako ti se koja javi na oglas ostat ćeš i bez stana. S tvojim pedigreom više bi trebaoo ciljati na starije razvedene, možda i sa djecom. A i Sad su kao samo Zagrebčanke takve...70% Žena u Hr gleda samo na materijalno.

FI
fiberglas
15:03 16.01.2018.

Fakultetski obrazovan, a gramatički nepismen? Kao iz onog vica, ´´E za 6000 kuna triba vakultet´´? Rodjo, poradi na pristupu ( uleti ) i duhovitosti...i ne brini.

Avatar JEDNONOGIBRAVAR
JEDNONOGIBRAVAR
15:52 16.01.2018.

"traži lijepu,vitku,skromnu,jednostavnu,umiljatu,mladu.." , Zagrepčanke uobražene, a ti kao nisi uobražen, baš si skroman

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije