Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Smiješno ili žalosno?

Odvjetnici otkrili najluđe razvode: Uništila je bivšem stan, 'poklonio' joj mrtvu ribicu...

shutterstock
07.05.2020.
u 09:05

Neki se žele što prije razvesti, a nekima nije bitno koliko će se povlačiti po sudovima i koliko će sve to trajati jer im je cilj osvetiti se i 'pobijediti'.

Nekoliko odvjetnika prisjetilo se nekih od najgorih i najsramotnijih razvoda u kojima su sudjelovali i branili jednu stranu, a te priče podijelili su na Redditu. Njihove priče pokazuju kako su podmetanja i bijes česti na kraju ljubavi i braka.

Jednu je klijenticu tako bivši suprug 'obradovao' kada joj je u procesu razvoda dao pet od devet tvrtki koje je imao. Srećom, njeni su odvjetnici iz iskustva odmah detektirali da nešto nije uredu, a brzo su shvatili i što. "Dao joj je tvrtke koje su poreznoj dugovale nekoliko stotina tisuća dolara, jer na njih nije plaćao porezne obveze. Naveo ju je službeno kao knjigovođu tih firmi, pa je nekoliko narednih godina žena pokušavala poreznoj objasniti da ona s tim nema veze", pišu odvjetnici.

Bilo je i slučajeva u kojima su bivši supružnici svoje zamjeranje pokazali kroz okrutnost prema životinjama. "Par dana prije kraja razvoda uskoro bivši suprug ostavio je ženi pred vratima rijetku, Koi ribicu, mrtvu", kaže odvjetnik. Ribicu je muškarac inače trebao vratiti jer je pripala bivšoj, a navodno je vrijedila više od 100.000 dolara (oko 69.379 kn).

Tek 12 posto muškaraca u Hrvatskoj svkaodnevno obavlja kućanske poslove:

Jedan se par pak prepirao oko svakog predmeta koji su skupa posjedovali da bi se na kraju triput oboje nalazili s oba odvjetnika zbog vlasništva nad zadnjim zajedničkim predmetom: keramičkim zecom koji nije imao ni financijsku, a ni emotivnu vrijednost. Ipak, kako je zec zadnji došao na red, nijedna ga strana nije htjela 'izgubiti'. Nakon tri mukotrpna sastanka s odvjetnicima zec je pripao ženi, a ona ga je bacila na stol svog odvjetnika s riječima: "Evo vam poklon" i izašla, ispričao je odvjetnik Mark Flintoid.

Drugi je klijent, priča Flintoid, na zahtjev bivše supruge napustio kuću na šest sati, dok ona, kako mu je rekla, 'skupi svoje stvari'. Kad se vratio kući, nije bilo kvake na niti jednim vratima, kao ni ručki na ormarima i ladičarima - napisao je odvjetnik koji kaže da je jedna druga bivša žena bila nešto opreznija pa je pričekala da bivši ode na poslovni put. "Kad je ostala sama u nekad zajedničkom a sad njegovom stanu, pustila je vodu iz svake pipe, otvorila sve prozore i uključila pećnicu", podijelio je i nastavio, "Pet dana kasnije on se vratio, a kuća je bila skroz uništena jer je voda curila po negrijanom stanu kraj otvorenih prozora dok je vani bilo deset stupnjeva ispod nule pa se zamrzla, od čega su popucali parketi i napukli zidovi."

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije