Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
brzo požalila odluku

Odvela je pse na šišanje pa se šokirala krajnjim rezultatom: 'Neprepoznatljivi su'

TikTok
06.05.2021.
u 14:25

Htjela je da im frizer za pse samo lagano podšiša dlaku, ali on je napravio puno više.

Mnogi vlasnici pasa znaju da je teško pronaći dobrog frizera za pse, pogotovo kada se radi o šišanju pasa s dugom dlakom. Tako je jedna korisnica @itsmeclao na TikToku podijelila što se dogodilo kada je svog psa odvela na šišanje i nasmijala mnoge, kako piše Mirror.

Majku zgrozila torta koju je naručila za svoju kćer (5): Oblik je bio vrlo neugodan!

1/1

Foto: TikTok

Naime, ona je vlasnica dva velika psa s kovrčavom dlakom i odlučila ih je ošišati nakon duge zime i lošeg vremena. Htjela je da im frizer za pse samo lagano podšiša dlaku, ali nije očekivala da će njezini psi izgledati kao sasvim druga vrsta kada se vratila po njih. 

Foto: TikTok

Njezin video brzo je postao viralan te prikupio gotovo 200 tisuća pregleda, a mnoge je nasmijala ova transformacija. - Jesi li sigurna da su to tvoji psi? - napisala je jedna korisnica, dok je jedan korisnik komentirao: - Izgledaju kao sasvim druga vrsta. -

Ovi psi su pravi rekorderi: Zeus je najviši pas na svijetu!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije