Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izgledaju kao nove

Oduševit će vas trik za čišćenje bijelih tenisica: Potrebna su samo tri sastojka koja imate kod kuće

youtube
02.06.2020.
u 13:08

Pasta za zube sadrži sodu bikarbonu koja se upotrebljava kao abrazivno sredstvo te miče svu prljavštinu s tenisica, baš kao što to radi i s nečistoćom na našim zubima

Bijele tenisice odlične su za svaku prigodu, ali one zahtijevaju posebnu brigu i održavanje. Koliko god se trudili, uvijek se nekako zaprljaju. Iako na tržištu postoje mnogobrojni proizvodi koji su namijenjeni čišćenju bijelih tenisica, često nisu baš učinkoviti. Prije nego što odustanete od čišćenja tenisica, pogledajte trik koji je jedna žena podijelila i oduševila mnoge, prenosi mirror.co.uk.

Faith Chappelle na svom profilu na YouTubeu podijelila je video u kojem objašnjava kako čisti sve svoje bijele tenisice, a sve što joj je potrebno jest topla voda, deterdžent za rublje i malo paste za zube. 

Cijeli video o pranju tenisica možete pogledati ovdje:

Prvo tenisice namočite u toploj vodi, koja u sebi ima malu količinu deterdženta za pranje rublja. Zatim na tenisice stavite bijelu pastu za zube te čistom i nekorištenom četkicom za zube dobro očetkajte svoje tenisice. Preporučuje se uporaba bijele paste za zube jer bi druga boja mogla ostaviti tragove na bijeloj površini tenisica. No zašto baš pasta za zube?

Pasta za zube u sebi sadrži sodu bikarbonu koja se koristi kao abrazivno sredstvo te miče svu prljavštinu s tenisica, baš kao što to radi i s našim zubima. Nakon korištenja paste za zube, Faith svoje tenisice poprska sprejem za rublje i ponovno dobro očetka. Možete koristiti i prašak za rublje za one najtvrdokornije mrlje. Na kraju tenisice ostavi da se namaču oko šest sati u mješavini vode i izbjeljivača. 

Njezin video prikupio je više od 475 tisuća pregleda, a ljudi su bili oduševljeni. “Ovo je najbolji video koji sam do sada vidio. Stvarno možete vidjeti kako tenisice postaju čišće dok ih četka pastom za zube”, komentirao je jedan korisnik. “Očito pasta za zube nije stvorena samo zato da naše zube učini bijelima”, glasio je jedan komentar. “Hvala, ovo mi je pomoglo! Moje tenisice izgledaju kao nove”, komentirala je jedna korisnica.

Pogledajte koliko muškarci poznaju ženske beauty proizvode:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije