Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Održan prvi Nutrition Boot Camp u Hrvatskoj

Nutrilife Centar
Foto: Promo
1/3
15.09.2019.
u 08:00

Jedinstvena edukacija za sve u zdravstvenom biznisu

Ako se pitate što znači biti nutricionist u doba užurbanog načina života kakav je danas, Nutrilife Centar je u subotu organizirao jedinstvenu edukaciju u sklopu koje je dao odgovore na ta, kao i na brojna druga pitanja. Jednodnevno predavanje i razmjena primijenjenih iskustava vodećih stručnjaka iz zdravstvenog i sportskog nutricionizma održala se u kongresnoj dvorani Almeria Centra u Zagrebu. Namijenjen svim profesionalcima koji svoj posao zasnivaju na zdravom životu, Nutrition Boot Camp je kroz tri modula približio sudionicima temeljna načela suvremenog nutricionizma.

Direktorica Nutrilife Centra Ivana Barišić
Foto: Arena Hospitality Group

„Nutricionizam je znanost o prehrani i prirodna poveznica različitih djelatnosti te omogućuje integrirani i individualizirani pristup svakom pojedincu, bilo da se radi o zdravoj ili bolesnoj populaciji, rekreativnim ili profesionalnim sportašima. Mi pomičemo granice nutricionizma u Hrvatskoj i regiji kroz platformu znanja i primijenjenog iskustva vrhunskih stručnjaka iz područja medicinskog i sportskog nutricionizma, medicine, psihologije, tjelesne forme i sportskog marketinga“, rekla nam je voditeljica projekta i direktorica Nutrilife Centra Ivana Barišić.

Ova škola rezultat je multidisciplinarnog pristupa nutricionizmu novoga doba koji Nutrilife Centar prakticira već četiri godine koliko postoji. Sudionici edukacije imali su priliku slušati predavanja suosnivačice i direktorice Nutrilife centra, nutricionistice Mirele Marić, psihologinje i mentalne trenerice Ane Čerenšek, osnivačice Body & Mind franšize Mirele Anić, specijalista ortopedije Poliklinike Aster Gorana Vrgoča i drugih predavača.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije