Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LifeClass Terme Sveti Martin

Odmor još u svibnju već od 255 kn po osobi po noćenju – do dvoje djece GRATIS

Terme Sveti Martin
Foto: PR FOTO
1/6
11.05.2016.
u 13:11

Jeste li ikada razmišljali svoj odmor provesti na nešto drugačiji način, na zdrav način? Ako niste, ništa loše – vjerojatno ste među većinom. No, kada bi vam spomenuli kako svega sat vremena vožnje automobilom iz Zagreba postoji prava oaza mira i zdravih gastronomskih i sportskih užitaka – bi li nam povjerovali? Neki od vas već ste možda i pogodili - radi se o LifeClass Termama Sveti Martin!

NOVI Termalni bazeni

Skočite u nove unutarnje bazene s jednom od najljekovitijih termomineralnih voda u Europi, bogatom jodom, litijem, kalijem i natrijem... Vaša obitelj će se napuniti s energijom i zdravljem, a ujedno ćete imati prilike doživjeti i jedinstvenu priču ambijenta bazena s elementima antropozofske filozofije dr. Rudolfa Steinera.

Izvrsna hrana

Jeste li već okusili pravu Međimursku kuhinju? Slastno! Ne brinite, u Termama Sveti Martin će svaki vaš obrok biti zdrav, a ujedno i ukusan. Za to su zaslužne lokalne namirnice od čak 20 lokalnih proizvođača koji se brinu da su namirnice najbolje kvalitete.

Savjet: Isprobajte zdravu verziju Međimurske gibanice u NOVOM restoranu LeBatat!

Izlet biciklom

Nalazite se u prvom Adria Bike hotelu u Hrvatskoj, i upravo zato imate potpunu priliku za pravo obiteljsko druženje na biciklima. Nije vam potrebno prevoziti svih 700 km biciklističkih staza, odaberite samo jednu, sebi najdražu rutu, iznajmite bicikl i usput si priuštite i slasni piknik. Kako bolje proživjeti zdravi ljetni dan?

Paket MOT-ion: Smještaj već od 255 kuna po osobi po noćenju + do 2 djece GRATIS

Terme Sveti Martin i dalje nastavljaju s zaista odličnim cijenama smještaja te ćete tako, ako odaberete smještaj u apartmanskom naselju Regina, jedno noćenje s uslugom polupansiona platiti ćete već od 255 kuna po osobi po noćenju, dok ćete noćenje u Hotelu Spa Golfer 4* platiti već od 420 kuna po osobi i po noćenju!

Što uključuje:

  • Doručak i večera - zdrava i lokalna gastronomija iz domaćih namirnica
  • Velike obiteljske sobe
  • Bogata wellness ponuda za odrasle i za djecu
  • Svakodnevni Mini Club
  • Neograničeno korištenje termomineralnog kupališta s ljekovitom vodom
  • Animacijski program za velike i male
  • Mogućnost nezaboravnih izleta u destinaciji
  • Do dvoje djece GRATIS*

*Ovisno o terminima i slobodnim pomoćnim ležajevima.

Za više informacija nazovite na +385 40 371 111, pošaljite email na info@termesvetimartin.comili posjetite www.termesvetimartin.com.

Lajkajte LifeClass Terme Sveti Martin i na Facebooku.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije