Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
minimalni detalji

Odmak od dosadašnjih kolekcija: Pogledajte haljine Diane Viljevac za modnu jesen 2018.

Jesenska kolekcija Diane Viljevac 2018
Foto: Karmen Poznić
1/11
17.09.2018.
u 09:30

Kolekciju Jesen 2018. čini 12 haljina, konstrukcijski zamišljenih da naglase liniju tijela i obline te prekriju nedostatke na tijelu. Bazirana je na klasici uz blagi odmak u vidu različitih vrsta izreza te minimalnih detalja.

Svakom kolekcijom dizajnerica Diana Viljevac pridobiva nove obožavateljice svojim prepoznatljivim dizajnom i estetikom. Novom kolekcijom dodatno je učvrstila reputaciju brenda posvećujući kolekciju samouvjerenim ženama, i nagovijestila obojenu jesen.

Kolekciju Jesen 2018. čini 12 haljina, konstrukcijski zamišljenih da naglase liniju tijela i obline te prekriju nedostatke na tijelu. Bazirana je na klasici uz blagi odmak u vidu različitih vrsta izreza te minimalnih detalja.

Ipak, najveći odmak od dosadašnjih kolekcija dizajnerica je napravila kroz kolorističko bogatstvo, te osim inovativnih modela haljina nudi paletu od 30 boja, dok odabir boje prepušta mašti i željama svojih klijentica koje tako u svom ormaru imaju unikatni i personalizirani proizvod.

Jesenska kolekcija Diane Viljevac 2018
1/11

Krojevi odišu jednostavnošću i elegancijom, no prkos jeseni kroz dodatak jarkih boja dizajnerica objašnjava kao potrebu da stvara uravnoteženi kontrast: „Boje su važne jednako koliko i kroj koji nosimo. Uz utjecaj koji boje imaju na naše osjećaje i raspoloženje, pokušala sam spojiti nespojivo i ponuditi klijenticama blagi odmak od uobičajenog. Zašto u tmurno i hladno jutro ne bismo obojili svijet?“

Dosadašnji koncept izbacivanja nove kolekcije svakih mjesec dana i sudjelovanja klijentica u stvaranju vlastite haljine putem odabira boja pokazao se iznimno uspješnim: „U ovu kolekciju utkano je dosadašnje iskustvo te želje klijentica koje uvijek s radošću poslušam. Sretna sam kada mogu usrećiti druge, vjerujem da se kupci u Showroom-u na adresi Šenoina 11/2. kat osjećaju ugodno i da im puno znači što ih prilikom kupnje, osim mene, dočekuju i educirane dizajnerice i što osim s haljinom iz Showroom-a odlaze i sa savjetom.“

Pogledajte i video Ovako glumica Goldie Hawn provodi dane i zabavlja obožavatelje

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije