Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kako je to moguće?

Odlučila je očistiti sušilicu rublja, a šokirao ju je prizor koji je zatekla kad ju je otvorila

Facebook
01.12.2020.
u 10:30

Očekivala je prljavštinu, prašinu, koju čarapu ili neku davno izgubljenu stvar...

Ako ste na rasprodaji za Crni petak kupili novu perilicu i sušilicu rublja, nikako još nemojte baciti staru. Mnogi ih znaju otvoriti, pa pronaći čarape koje su zapele u nekom pretincu, kopče za kosu ili nešto što im je ostalo u džepovima u trapericama, ali ono što je jedna žena pronašla u staroj sušilici rublja šokiralo je, osim nje, i sve korisnike Facebooka s kojima je to podijelila.

Naime, trebalo je popraviti sušilicu, a prvi korak je bio rastavljanje iste na nekoliko dijelova. Očekivala je prljavštinu, prašinu, koju čarapu ili neku davno izgubljenu stvar, pa nije mogla vjerovati kada je vidjela novac!

Foto: Daniel Pavlić

Treba li ispirati posuđe prije pranja u perilici? Mi smo se "zavukli" unutra i provjerili! 😉

Dvadesetak novčanica i puno kovanica - koji su bili u odličnom stanju - toliko su ju šokirali da je sve odlučila zabilježiti fotografijom i podijeliti ju na Facebooku. 

Ljudi su u šali komentirali kako bi im, zbog financijske situacije, odgovarao i takav dobitak novca, prenosi The Sun.

Rezala kobasicu pa nije mogla vjerovati što je pronašla: 'Bože što je to?'

1/1

Komentara 9

AL
AlojzVjekoslav
11:20 02.12.2020.

Laže selo, lažu ljudi. Budalaštine

NE
nešperlin
10:19 02.12.2020.

Eto gje kalmete,šukerividoševići,sanaderi,bebići.... skrivaju novac ,satove i dijamanre a naši plavci ne provjeravaju da ih struja ne drmne

Avatar comparator
comparator
08:10 02.12.2020.

Napao sam dijamant ispao iz prstena kad je žena oprala hlače od radnog odijela kad sam bio crnac u rudniku na rogu Afrike .Nakon toga sam kupio Ferrari i otišao u kockarnicu i tamo na ruletu zaradio sto tisuća eura s kojima sam započeo biznis i kupio otok gdje trenutno nema korone i gdje mi 5g mreža omogućava razvoj IT industrije. Eto kako treba imati sreće pa se lako postane i milijunaš s samo jednim šrafcigerom i ako čitaš večernjakove savjete😜!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije