Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Odlična vina za blagdanski stol

Odlična vina za blagdanski stol
Foto: Promo
1/7
PR
Autor
PR članak
26.12.2017.
u 07:00

Premium linija Miraz Feravina idealna je za svečane prigode, a od sada je krasi nova moderna etiketa inspiriranom snagom i ljepotom slavonskih šuma

Punog i kompleksnog okusa s lijepim balansom alkohola i profinjene mineralnosti – to je Graševina Miraz 2016., vino koje savršeno ide uz bijelu ribu, pečenu patku ili guščja jetra.

Elegantan i harmoničan Chardonnay Miraz 2016. sljubite s jelima na bazi gljiva, tartufa i školjaka, a nećete pogriješiti poslužite li ga uz goveđi carpaccio, tatarski biftek, teletinu ispod peke ili uz bogate umake.

Uz pikantna blagdanska jela poput slavonskog fiš paprikaša ili čobanca, ali i jela od divljači i riječne ribe, kao i uz roštilj, janjetinu s ražnja i odreske, savršeno se sljubljuje kraljica feričanačkih vinograda, puna i topla Frankovka Miraz 2015. Odležavanje u barriqueu dalo joj je poseban šarm i privlačnost. Ovo moćno vino kojeg krasi rubinsko crvena boja s purpurnim odsjajem, ide i uz slavonski kulen, dalmatinski pršut te zrelije kravlje i kozje sireve.

Foto: Promo

Moderan, snažan i topao Syrah Miraz 2015. poslužite uz jela od visoke divljači, pečenja od svjetlijeg mesa i dozrele sireve, a harmonični Cuvée Miraz 2015. uz konkretne mesne delicije, jela s roštilja, bifteke, specijalitete od visoke i niske divljači te dobro začinjene pikantne suhomesnate proizvode. Ovo je dobar odabir i uz specijalitete od morske ribe, plodove mora i fine sireve. Riječ je o prvoj kupaži Feravina, koja je na ovogodišnjem prestižnom natjecanju Emozioni dal Mondo: Merlot e Cabernet Insieme u talijanskom Bergamu osvojila zlato.

Premium linija Miraz Feravina ima sve što vam treba za vaš blagdanski stol. Krajem studenog predstavljena je i nova moderna etiketa inspirirana snagom i ljepotom slavonskih šuma.

Foto: Promo

Ne zaboravite na pjenušac s kojim ćete nazdraviti u novogodišnjoj noći. Neka vaš izbor bude Virtuo Feravina od rajnskog rizlinga proizveden metodom vrenja u boci. Njegova iskričavost, nježna žućkasta boja, dugo i elegantno perlanje ugodno su iznenađenje za ljubitelje pjenušavih vina.

Želite prijaviti greške?