Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brzo i lako

Odličan trik za omekšavanje posteljine: Dodajte samo dva proizvoda pri pranju u perilici rublja

shutterstock
09.10.2020.
u 07:00

Soda bikarbona i ocat odličan su par u čišćenju.

Početkom jeseni i dolaskom hladnijeg vremena krenulo je i vrijeme za mijenjanje posteljine iz laganih plahti u malo deblje poplune i pokrivače. Budući da je ta posteljina tijekom ljeta stajala u ormaru, vjerojatno je izgubila svoj prvobitni izgled i sjaj. Međutim, jedna majka na svom TikTok profilu podijelila je kako na prirodan način omekšati posteljinu i vratiti joj boju.

@mama_mila_

That clean, crisp sheets feeling 💯 ##cleaninghack ##bedroomsoftiktok

♬ original sound - Mama Mila | Tips + Tricks

Prvo što trebate napraviti jest svoju posteljinu oprati u perilici rublja tako što ćete pomiješati deterdžent za pranje rublja s pola šalice soda bikarbone. Zatim umjesto omekšivača stavite pola šalice bijelog octa te uključite normalno pranje.

Soda bikarbona na prirodan način posvjetljuje i daje svjež miris, dok bijeli ocat omekšava posteljinu.

Milka i Vid uzgojili su bundevu tešku čak 120 kilograma:

Komentara 2

HI
hiohio
10:29 09.10.2020.

Ko vam daje te glupe savjete valjda ovi što prodaju nove perilice rublja da pokvariš svoju što imaš pa da moraš opet u kupovinu .Ljudi ne koristite sodu bikarbonu i ocat pojest će vam vam gume i gumice u perilicii rublja, pokvarit će vam se pumpa za vodu u perilici rublja. Imam perilicu rublja 20 godina radi ko nova samo prašak u nju i omekšivač rublja i treba samo nakon pranja ostavit pritvorena vrata od nje da izađe vlaga ,nikad je potpuno zatvarat radi gume da se osuši i ne ispuca i bublja da ne hrđa u unutra.

TU
turbolet
12:03 09.10.2020.

Provjereno: rublje je puno tvrđe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije