Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nagradni natječaj

Odaberite najbolji film i osvojite vikend u Solarisu

Šibensko-kninska županija
Foto: Promo
1/9
12.07.2017.
u 16:10

Vecernji.hr i Turistička zajednica Šibensko-kninske županije čitatelja s najmaštovitijim odgovorom nagradit će vikendom za dvije osobe potkraj kolovoza ili počekom rujna u modernom, luksuznom hotelu Ivan, koji nosi četiri zvjezdice u Solaris Beach Resortu.

Dva nacionalna parka, Kornati i Krka, odnedavno i druga građevina pod zaštitom UNESCO-a, prekrasna razvedena obala s Kninom, Drnišom, Pakovim Selom, Skradinom u zaleđu, turističko je bogatstvo Šibensko-kninske županije kojem se svake godine vraćaju stotine tisuća turista sa svih strana svijeta.

Želite li ovoga ljeta biti među njima? Sudjelujte u izboru najboljeg turističkog filma Šibensko-kninske županije i vikend za dvoje u Solaris Beach Resortu može biti vaš!
Sva blaga ove županije, što su se ugnijezdila u središnjem dijelu sjeverne Dalmacije, nisu stala u samo jedan promotivni film.

Šibensko-kninska županija trenutačno ih ima čak tri, a uz pomoć čitatelja Večernjeg lista izabrat ćemo najatraktivniji.

– Suočili smo se sa sličnim izazovom kao i autori filma o Šibensko-kninskoj županiji dok su birali najbolje kadrove koji bi u samo u nešto više od tri minute trebali prikazali što sve gosta očekuje u ovom dijelu Dalmacije. Uz atraktivne nacionalne parkove Krku i Kornate, osim šibenske katedrale sv. Jakova pod zaštitom UNESCO-a, sada imamo i tvrđavu sv. Nikole, koja se nalazi na ulazu u grad.

Foto: Promo

Zbog fenomenalnog akvatorija i Kornata, nezaobilazna smo nautička destinacija, a uz kulturni turizam, eno i gastro turizam, ruralni turizam te aktivni turizam, naša županija pruža uistinu obilje mogućnosti za uživanje i odmor. Kada smo vidjeli snimljene materijale, bilo nam je žao ne prikazati sve ovdašnje ljepote, pa smo umjesto jednog, napravili tri kratka filma.

Željeli smo se odmaknuti od klasične turističke razglednice i prenijeti puni doživljaj i posebnosti naše regije, a sada bismo htjeli čuti što o njima misle i naši potencijalni gosti – objašnjava Željana Šikić, direktorica Turističke zajednice Šibensko-kninske županije.

Tri nedavno snimljena filma; The Rhythm of Magical Dalmatia (Ritam čarobne Dalmacije), The Magic of Endless Summer (Čarolija beskrajnog ljeta) i Waiting for You (Čekamo vas), predstavljaju atrakcije, ponudu, gradove, mjesta, otoke, bogatu kulturnu baštinu, ali i poznate osobe koje su proslavile Šibensko-kninsku županiju i Hrvatsku u svijetu.

Nagradni natječaj

Koji je film po vašem mišljenju najbolji, glasujte u našoj anketi i na adresu nagrade@vecernji.net napišite zašto (u subject stavite Solaris). Vecernji.hr i Turistička zajednica Šibensko-kninske županije čitatelja s najmaštovitijim odgovorom nagradit će vikendom za dvije osobe potkraj kolovoza ili počekom rujna u modernom, luksuznom hotelu Ivan, koji nosi četiri zvjezdice u Solaris Beach Resortu. Glasanje je otvoreno do 20. srpnja, a dobitnika čekaju prekrasne plaže, beach barovi, wellness, ambijentalno Dalmatinsko selo u sklopu resorta i vrhunska eno i gastro ponuda.

 

 

 

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije