Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Od XXL do L: Andro vam donosi istinitu priču o tome kako je smršavio 25 kg!

Andro (47) koji je izgubio 25 kilograma viška
Foto: Promo
12.06.2018.
u 08:55

Pročitajte intervju s Androm i saznajte gdje možete dobiti test mogućnosti mršavljenja i savjete od nutricionista!

Ne tako davno gledao sam svoj lik u zrcalu i vidio da zbog velikog trbuha izgledam poput čudaka! Sada se, zahvaljujući stokholmskoj dijeti, osjećam i izgledam sjajno“, kaže Andro (47) koji je izgubio 25 kilograma viška u vrlo kratkom vremenu. Pročitajte intervju s Androm i saznajte gdje možete dobiti test mogućnosti mršavljenja i savjete od nutricionista!

Kakva su bila vaša prijašnja iskustva s gubitkom težine?
- Prije sam pokušavao jesti zdravije te jesti manje navečer kako bih smršavio. To, međutim, nije bilo uspješno. Istina, ne znam što znači pravilno se hraniti. Mršavljenje mi je bilo zaista teško, pa sam samog sebe uvjerio da to ni ne trebam raditi. Vratio sam se svojim navikama, a moj je trbuh nastavio rasti.

Foto: Promo

Što vas je sada motiviralo da smršavite?
- Jednog sam se dana pogledao u zrcalo i shvatio da zbog svog velikog trbuha izgledam poput čudaka! Bio sam debeo i težio sam 117 kilograma! Stvarno sam bio ljut na sebe! Nisam mogao vjerovati da sam dozvolio da stvari odu tako daleko... Znao sam da se prekomjerne težine neću moći riješiti sam, pa sam potražio prikladnu metodu mršavljenja koja će mi zaista pomoći riješiti se prekomjerne težine.

Foto: Promo

Zašto ste odabrali baš stokholmsku dijetu?
- Bilo mi je važno odabrati dijetu zbog koje neću gladovati i koja, istodobno, daje brze rezultate. U suprotnom bih brzo izgubio motivaciju i vratio se starim navikama. Nekoliko sam puta na internetu naišao na priče nekih ljudi koji su imali pozitivna iskustva sa stokholmskom dijetom. Činilo mi se nevjerojatnim da ove priče u potpunosti odgovaraju mojim zahtjevima. Isprva nisam bio siguran radi li se tu o još jednom prijevari, no onda sam shvatio da nemam što izgubiti i odlučio sam pokušati. I dobro da jesam! (smijeh).

Foto: Promo

Je li bilo teško slijediti pravila dijete?
- Obavio sam test na mrežnoj stranici i za kratko sam vrijeme primio moj osobni plan prehrane putem e-pošte. Odmah sam se počeo pridržavati plana. Svidjelo mi se što je hrana jednostavna za pripremu i okrepljujuća. Napravio sam stanku tijekom prvih dana dijete jer sam izgubio šest kilograma u samo nekoliko dana. Bio sam pun energije i poželio sam biti aktivniji. Općenito sam se bolje osjećao. O, da: moj je rezultat 25 kilograma manje i potpuno novi pogled na sebe i moj život. Dugo vremena nisam doživio nešto tako dobro!

Foto: Promo

Biste li drugima preporučili stokholmsku dijetu?
- Nikada nisam mogao ni zamisliti da je tako dobar osjećaj biti mršav i zdrav! Potpuno drukčiji osjećaj! Mnogi su se moji poznanici i prijatelji pridružili stokholmskoj dijeti kada su vidjeli moj primjer. Jako su zadovoljni rezultatima. Ne možete ni zamisliti dok ne probate! Prema tome, probajte! Prijavite se i počnite.

Kliknite ovdje – StockholmDiet.com – i izradite svoj individualni plan mršavljenja!

Samo danas iskoristite posebnu ponudu i registrirajte se za stockholmsku dijetu, ali počnite kada vi to želite, jer će vam plan mršavljenja uvijek biti dostupan na vašem profilu stockholmske dijete!

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije