Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZA 49,90 KN

Od subote vas u paketu Dive i Večernjeg lista čeka i narukvica koju Hrvatice obožavaju

Diva
11.03.2020.
u 16:55

14. ožujka rezerviran je za novi broj Diva magazina, a u paketu Dive i Veečernjeg lista očekuje vas i popularna Borboleta narukvica za 49,90 kn.

Vikend pred nama započnite na najbolji mogući način i obradujte sebe ili dragu osobu malim znakom pažnje, a Diva magazin i Večernji list imaju odličnu ideju. Naime, standardni paket novog broja Dive Večernjeg lista, ove je subote bogatiji i za narukvicu Borboleta Joaillerie. Domaći je brend na modnoj sceni prisutan već gotovo osam godina, a jednostavnost te istovremenu efektnost Borboleta narukvica Hrvatice jednostavno - obožavaju!

Jedna od najvećih ljubiteljica je i Teuta Mesaroš, vlasnica popularnog frizerskog salona, koja je ujedno i prva dama u Borboletinom serijalu "Women of Borboleta" u kojem se predstavljaju žene koje imaju karijeru, stil i eleganciju. Svaku odjevnu kombinaciju Teuta voli upotpuniti ruđno rađenim narukvicama od konca s hrvatskim potpisom, a ona je samo jedna od brojnih Hrvatica koje Borboletu ne skidaju s ruku.

Tu su, između ostalih, i SeverinaIvana MišerićFranka BatelićIva JerkovićTatjana Dragović Nika Matić, a svaka je odabrala model(e) za sebe koji pričaju svoju priču te istovremeno potiču na individualnost svakoga tko nosi Borboletu. 

Borboleta je nastala iz ideje da svaki novi dan bude poseban zbog sitnica koje vesele nas ili drage ljude u našoj okolini, a brend se najjednostavnije i najtočnije može opisati kao priču o prijateljstvu, ljubavi sreći.

Brend se vodi filozofijom prema kojoj su sretne djevojke najljepše djevojke, a svaka kolekcija priča priču koja potiče na individualnost svakog pojedinca. Kreativnost i maštovitost ovog domaćeg brenda prepoznate su i izvan Hrvatske pa u Borboleti s ponosom mogu reći da su njihov nakit nosile Kendall JennerKate HudsonLena PerminovaParis HiltonMiroslava Duma... 

Bez obzira na to jeste li već 'član' Borboleta-obitelji ili će te to tek postati, novu narukvicu u svoju kolekciju možete dodati već od ove subote, kad vas u paketima s Divom i Večernjim listom čekaju ružičasti ili crni model.

Ekskluzivan paket Dive, Večernjeg lista i Borbolete pronađite po cijeni od 49,90 kn, a prodajna mjesta pronađite ovdje.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije