Od starog kruha pripremite slasnu deliciju koju Istrijani toliko vole da se čak i natječu tko će napraviti bolju
Nedeva je autohtono jelo sa sjevera Istre koje se priprema od starog kruha i svega nekoliko sastojaka: sira, jaja i začina. U naselju Sovinjska Brda u povodu obilježavanja lokalnog sajma Svete Jelene 2019. godine održalo se prvo kulinarsko natjecanje u pripremi nedeve.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
Komentari 0