Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Spainair

Od idućeg tjedna do Barcelone avionom za 362 kn

Spainair
15.04.2010.
u 16:05

Španjolski avioprijevoznik uvodi tjedno tri izravna leta, a u turističkoj sezoni povezat će i Dubrovnik s Madridom.

Zahvaljujući Spanairu Zagreb će od ponedjeljka triput tjedno biti povezan s Barcelonom. Španjolski avioprijevoznik 19. travnja uvodi izravne letove ponedjeljkom, srijedom i petkom, a prve se karte mogu nabaviti po promidžbenoj cijeni od 362 kune. U tri ljetna mjeseca Spanair će izravnim letovima povezati i Dubrovnik s Madridom. Španjolski turistički radnici računaju s većim interesom Španjolaca za Hrvatsku, ali i da će Hrvati biti zainteresiraniji za španjolska odredišta.

– U 2007. imali smo 23.690 gostiju iz Hrvatske. Španjolska je Hrvatima bila na trećem mjestu među inozemnim odredištima. U međuvremenu je brojka osjetnije pala, a to će se, nadamo se, promijeniti uvođenjem ovih avionskih linija – rekao je Ignazio Angulo Ranz, šef španjolskoga turističkog ureda u Italiji, koji pokriva i ovaj dio Europe, na konferenciji za novinare na turističkom sajmu Crotour u Zagrebu.

Inače, Španjolsku je lani posjetilo 52 milijuna turista, osam posto manje nego u 2008., a podbačaj je u Hrvatskoj bio još izraženiji. Turistička se velesila za ovu sezonu osim poboljšanja avioveza s emitivnim tržištima pripremila i novom promidžbenom kampanjom. Umjesto dosadašnjeg slogana “Smile, you are in Spain”, krenuli su s novim “I need Spain”, a sve prati i novi spot. Okrenut je gastronomiji, umjetnosti, manjim dijelom turizmu uz more, a ima i prizore, kod nas uklonjene iz videospota, u kupaćim kostimima.

Komentara 3

OB
-obrisani-
17:11 15.04.2010.

To je prava stvar . Živila braća Katalonci živila slobodna KATALONIJA . O da,skoro zaboravih , ŽIVIO MESSI .

OB
-obrisani-
22:08 15.04.2010.

\'\'zivio Messi-c\'\'

OB
-obrisani-
23:53 15.04.2010.

A još se i leti sa njihovim Number one kako se to ljepo vidi sa natpisa na avionu i državnoj zastavi na ovoj slici. UREDNIKKKKKKKKKK. !!!!!!!!!!!!!!!!!! Ovo je predsjednički avion Španjolskih zračnih snaga, Bog te molovo, đe ga nađe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije