Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljutiti putnici

Od Floride do Londona avionom putovali tri dana, a "isprika" kompanije je nevjerojatna

Shutterstock
05.11.2018.
u 10:09

250 putnika British Airwaysa dugo će pamtiti ovaj let iz Orlanda

Direktan let između Londona i Orlanda traje u prosjeku osam sati, no "sretnici" koji su se našli na letu British Airwaysa prošlog četvrtka imali su priliku putovati - čak tri dana! 

Naime, jedan putnik za The New York Post je rekao kako su sletjeli u nedjelju, a poletjeli u petak, no zrakoplovna se kompanija još uvijek nije ispričala onako kako putnici to očekuju.

Na letu je bilo 250 putnika, najviše britanskih turista koji su se vraćali s odmora na Floridi. Naime, prema rasporedu trebali su krenuti u četvrtak ujutro, no zrakoplov je ubrzo nakon polijetanja prizemljen iz tehničkih razloga pa je let odgođen za petak.

U petak je ponovno poletio, no onda ubrzo i sletio na njujorški JFK. 43-godišnji Richie Coborn za The New York Post je u nedjelju rekao:

- Spavao sam samo šest sati od utorka ujutro kad je putovanje započelo. Na odmoru nam je bilo fantastično, sve dok se nije ovo dogodilo. Komunikacija British Airwaysa je jednostavno grozna. Šokiraju me i više nikad neću s njima letjeti. 

Corbon radi kao vozač kamiona u Walesu, a rekao je kako nisu dobili pravu ispriku od aviokompanije, već su se iz British Airwaysa oglasili tek u petak, na "polovici" njihova putovanja i rekli kako je riječ o "manjem tehničkom problemu" te se ispričali putnicima zbog odgođenog leta. 

>> Pogledajte video s prosidbom koja se dogodila u zraku

 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar FranjoJosip
FranjoJosip
18:40 05.11.2018.

To je sigurno blogerica koja si je umislila kako je novinar.

DU
Deleted user
17:37 05.11.2018.

Moćan članak! Čudim se samo kako nije uspjelo nekako "ukomponirati" nešto zlog na ime Croatia Airline. Inače članak, nedostižan, neponovljiv - uradak "novinarstva" koji će se u budućnosti koristiti na svim Akademijama novinarstva koji do sebe nešto drže. Stvarno za veliku nagradu CUP le RAI.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije