Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Fora

Obožavateljica McDonald'sa otkrila kako jesti nuggetse i krumpiriće u automobilu - bez nereda

marialenopara/TikTok
14.01.2021.
u 10:29

Jeste li već isprobali ovaj trik?

Svima je poznata ona vožnja do McDonald's drive in-a kada se ide kući iz izlaska ili nedjeljom navečer kada svi trebamo malo opuštanja. Nerijetko se ovo uživanje pretvori u nered - po automobilu bude mnoštvo papirnatih maramica, mrvica, umaka ili prolivenog pića. Kako bi izbjegli taj problem, isprobajte trik Tiktokerice Mariale.

Pogledajte video:

@marialenopara

Drive thru #hack // truco para #McDonalds #hacks #drivethru #ratethings #truco #trucos #mcdonaldshack

♬ No Fear - DeJ Loaf

Ona je naručila nuggetse, krumpiriće i piće, a kada je sjela u automobil prvo je u krilo stavila piće. Zatim je otvorila kutiju medaljona i provukla je preko slamke. U drugu polovicu kutije stavila je krumpiriće. 

Kako prenosi Mirror, njezina metoda je odlična za bezbrižno uživanje u hrani bez straha da ćete napraviti nered oko sebe.

Znate li zašto je znak McDonald's restorana baš žute boje?

1/4
Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
18:00 14.01.2021.

ameri jedu otrov nek se ostave junk fooda

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije